NARCIS SOFIANU: „LA CE DATĂ ÎL VEȚI DEMITE, DOMNULE EMILIAN DRAGNEA, PE CORNEL IONICĂ DIN FUNCȚIA DE PRIMAR? CÂND VEȚI APLICA LEGEA?”

Consilierul local PNL Narcis Sofianu i-a solicitat, la data de 11.03.2019, prefectului județului Argeș Emilian Dragnea să aplice dispozițiile Legii 176/2010, art. 26, alineatul 3, privind INTEGRITATEA ÎN EXERCITAREA FUNCȚIILOR ȘI DEMINTĂȚILOR PUBLICE.

Conform legii enunțate, Prefectul Emilian Dragnea are obligația să emită ORDIN DE DEMITERE în maxim 6 luni de la data rămânerii definitive a raportului întocmit de Agenția Națională de Integritate cu privire la CONFLICTELE DE INTERESE apărute în timpul exercitării funcției de către actualul primar al Piteștiului Cornel Ionică.

Consilierul local PNL, Narcis Sofianu, anunță că prefectul județului Argeș a răspuns evaziv la solicitarea sa, la data de 13.03.2019, aducând la cunoștință grupului de consilieri liberali că „măsurile disciplinare cu privire la încălcarea regimului juridic al conflictului de interese de către domnul Ionică Cornel Constantin, Primarul Municipiului Pitești, vor fi dispuse în termen legal”.

Răspunsul prefectului Dragnea este unul vag și imprecis.

Narcis Sofianu a declarat: „Mă așteptam ca prefectul Dragnea să fie mai precis în răspunsurile oficiale pe care le oferă și mai puțin solidar, în virtutea funcției pe care o exercită, cu PSD. Înțelegem toți că-l va demite pe Cornel Ionică în termen legal. Dar cetățenii Piteștiului așteaptă un răspuns concret. Așa că revin cu o întrebare: la ce dată îl veți demite, domnule Emilian Dragnea, pe Cornel Ionică pe motivul conflictelor de interese? Nu credeți oare că cetățenii Piteștiului sunt sătui de răspunsuri evazive și de tărăgănări inutile?”.

Grupul PNL din Consiliul Local Pitești își exprimă, pe această cale, speranța, că prefectul Emilian Dragnea va da curs prevederilor legii privind INTEGRITATEA ÎN EXERCITAREA FUNCȚIILOR ȘI DEMINTĂȚILOR PUBLICE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.