Ministrului Sănătăţii ia în calcul restricţionarea circulaţiei pe Valea Prahovei şi pe Litoral! Liderul ProRomânia propune „restricţionarea circulaţiei la sediul Guvernului, la UNIFARM şi la Ministerul Sănătăţii”!

Pe fondul pandemiei COVID-19, guvernanţii iau în calcul restricționarea circulației în unele localități, în cazul în care apar focare de coronavirus, a anunțat aseară Nelu Tătaru, ministrul Sănătății, la Digi24.

Ministrul a declarat că se analizează situația de pe Valea Prahovei și Litoral, pentru că „acolo se respectă cel mai puțin regulile”, menţionând că nu este cazul de a fi impusă carantina şi în destinațiile de vacanță.

Ca replică a cele declarate de dr. Nelu Tătaru, liderul ProRomânia, Victor Ponta, în stilul specific, le propune liberalilor să restricţioneze circulaţiei la sediul Guvernului, la UNIFARM şi la Ministerul Sănătăţii.

„Nelu Tătaru vrea să restricţioneze circulaţia pe Valea Prahovei şi pe Litoralul Mării Negre ca să combată Pandemia de Covid 19!!!

Propunerea mea este să înceapă să restricţioneze circulaţia la sediul Guvernului (unde se bea whiskey şi se fumează cigars fără distanţare socială şi fără mască) / la IAŞI la şedinţele de Partid ale PNL unde participă sute de persoane / la TIMIŞ unde Primarul Robu şi Senatoarea Gorghiu vin cu elicopterul să inaugureze un teren de fotbal făcut din banii daţi de Liviu Dragnea prin PNDL / să restricţioneze la UNIFARM şi la Ministerul Sănătăţii să nu mai vină cu şpaga reprezentanţii firmelor care câştigă contracte de milioane pe bandă rulantă!

Ce părere aveţi dvs. despre Nelu Tătaru – este PRECAUT, este PROST sau este PENELIST?

PS – nu e cazul să îl întrebăm pe Dl. Tătaru ce înţelege el prin “restricţionat circulaţia pe Valea Prahovei” (este DN 1 pe care merg zeci de mii de autovehicule zilnic) sau “pe Litoral” (Constanţa, Mangalia fiind oraşe mari, iar Vama Veche punct vamal important) – cred că pur şi simplu vorbeşte şi el ca Lucovid Orban – adică bate câmpii!”, este reacţia lui Victor Ponta la declaraţia de la Digi24, a ministrului Sănătăţii Nelu Tătaru, de a se lua în calcul restricţionarea circulaţiei în anumite localităţi.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.