Ieri, 1 Decembrie 2022, sute de membri, susținători și simpatizanți ai Alianței pentru Unirea Românilor – AUR și-au  dat întâlnire în Cetatea Unirii, la Alba Iulia, pentru a sărbătorii împreună Ziua Națională a României, dar și împlinirea a 3 ani de la lansarea partidului.

Astăzi, 2 Decembrie a.c., tot la Alba Iulia a avut loc Congresul Național al Alianței pentru Unirea Românilor cu prezența tuturor parlamentarilor AUR și a delegaților veniți din toate județele.

La eveniment a luat parte și liderul interimar al AUR Câmpulung, Mihai Eftimie.

”Din Argeș sunt 38 delegați, dintre care doar eu sunt din Câmpulung. Argeșul are, după București, a doua cea mai numeroasă delegație din țară. Numărul delegațiilor s-a făcut după un criteriu de punctaj transparent. Ce vă pot spune ca noutate că este pentru prima dată în România când a fost introdusă aplicația AUR. Astăzi s-a votat atât online, cât și prin metoda tradițională. Această nouă aplicație este transparentă și se vor face punctaje pentru toți membrii AUR privind activitatea din partid. În cadrul lucrărilor Congresului au fost votate: rezoluţia AUR privind starea sistemului sanitar din mediul rural şi strategia politică a partidului pentru anii 2023 – 2024.”, ne-a precizat Mihai Eftimie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.