Mai nou, la Câmpulung, laurii partidelor se iau pe „persoană fizică”!

Fierbe mocnit organizaţia ALDE Câmpulung după ce majoritatea membrilor partidului s-au simţit trădaţi de una dintre persoanele pe care au trimis-o în Consiliul Local.

Organizaţia a luat foc, la propriu, imediat după primul tur al alegerilor locale, în care Mircea Diaconu, candidatul la preşedinţie susţinut de ALDE, a obţinut locul al treilea în preferinţele electoratului câmpulungean (18,11 % – cel mai bun rezultat obţinut la nivel urban pe plan naţional), iar consilierul local Sergiu Cicu şi-a tras „victoria” de partea sa ignorând întreaga activitate a echipei ALDE Câmpulung.

Pornind de la un editorial apărut într-un ziar câmpulungean, din care reiese că Sergiu Cicu, consilierul local ALDE, a jucat pentru o zi rolul de susţinător independent al candidatului independent Mircea Diaconu, echipa ALDE Câmpulung s-a aprins instant şi a început să scoată un fum atât de gros de a băgat în ceaţă toată activitatea politică a alesului local.

„Răsfoind presa, atenţia mi-a fost atrasă de un material dintr-un bisăptămânal local! Nu vreau să comentez acuitatea acestui editorial și nici motivaţiile acestuia, dar nu mă pot abține să nu precizez câteva lucruri, fiind una dintre persoanele direct implicată în desfăşurarea evenimentelor! „CAMPANIE DE O ZI”?

Într-adevăr “campanie de o zi” dar pentru Sergiu Cicu, care din păcate, nu a participat alături de colegii săi în toată această campanie desfășurată de ALDE Câmpulung pentru susținerea D-lui Diaconu, decât o zi, la evenimentul din Grădina Publică, iar singurul om, pe care l-a mobilizat dânsul la aceasta activitate fiind probabil, propria persoană! Dacă audienţa prezentă la eveniment a fost bună sau nu, o arată chiar imaginile de la faţa locului, şi se reflectă în rezultatul (18,11% locul 1 în topul oraşelor la nivel naţional), obţinut de D-nul Diaconu, sprijinit efectiv în Câmpulung doar de echipa ALDE condusă de către D-nul Florin Bivol, alături de care am participat in această perioada la toate activitatile! Dacă cei ce s-au ocupat de comunicare în cadrul partidului nu şi-au făcut treaba, aşa cum reiese din articol, este tot vina domnului Cicu. Din păcate, ceea ce probabil că nu cunoaşte jurnalistul este faptul că, responsabilul desemnat de către organizaţia judeţeană pentru comunicare şi relaţiile cu presa, este chiar Sergiu Cicu! De altfel, primul lucru pe care l-a întrebat Dl. Diaconu, la sosirea în Gradina Publică, a fost, „Unde e presa?”, întrebare la care d-nul Cicu nu a avut răspuns! Situaţia a fost rezolvată rapid de către preşedintele ALDE Câmpulung, Florin Bivol, care a solicitat imediat prezenta presei, Dl. Diaconu a beneficiind astfel, pe lângă o relatare obiectivă a evenimentului şi de o transmisie Live a dialogului dintre acesta cu cetăţenii şi posibilitatea de a răspunde la întrebările adresate de jurnaliştii prezenţi la faţa locului! Din păcate dl. Sergiu Cicu de multă vreme, nu participă la şedinţele organizaţiei şi nu se implică în activităţile noastre, deşi beneficiază de multe funcţii de pe urma partidului pe care al reprezintă!”, este ceea ce a scris pe Facebook președinta OFLDE Câmpulung.

O postare care a strâns mai multe comentarii din partea membrilor ALDE:

  • „Sunt Vicepreşedinte ALDE Câmpulung – Dan Teodor Enescu – Am răspuns cu drag la fiecare convocare făcută de preşedintele nostru Florin Bivol în toate campaniile, ca şi în această campanie de susţinere a Domnului Diaconu, la fel şi la acţiunea din Parcul Central alături de o echipă numeroasă (toată echipa a depus eforturi deosebite în această campanie)! Sunt liberal, am un respect deosebit faţă de domnul Președinte Călin Popescu Tăriceanu, îmi pare rău că încă avem între noi persoane care strică imaginea noastră în faţa cetăţenilor!”.
  • „Salut Sergiule! Sunt domnul Vârzoabă Constantin – Nu pot să cred, e munca noastră şi mi-e ruşine că te-am cunoscut!”.
  • „Domnule Cicu! Ne-am întâlnit doar întâmplător în această campanie de susținere a domnului Diaconu, în timp ce eu împărțeam flyere, lipeam afișe electorale, participam la acțiuni cu echipa! Ne-am salutat și atât! Leca Cornel, membru BPL ALDE Câmpulung”.
  • „Din păcate există şi oameni lipsiţi de bun simţ care încearcă să profite de munca altora, de munca celor ce compun aceasta organizaţie, ALDE Câmpulung. Emilian Socol, membru al Biroului Politic Local”.
  • „Ciocan Dumitru – Cu umorul caracteristic al românului, un câmpulungean stabilit în Bucureşti pune o întrebare firească. Domnul Mircea Diaconu: a spus vreo glumă, vreun banc? La care un alt câmpulungean răspunde: Nu, a spus Sergiu Cicu! O zis că este meritul lui că a adus oamenii în parc! Mare păcat că stand up comedy-ul pentru Sergiu Cicu nu ţine. Ştim că încearcă să-l imite pe Joaquin Phoenix din filmul Joker. E timpul să terminaţi, eventual să demisionaţi şi să intraţi în rolul de bunic care vă spun cu sinceritate că vă stă mult mai bine. Domnilor Vice-preşedinţi ai grupului ALDE Câmpulung, chiar nu luaţi nicio hotărâre în privinţa domnului Cicu. Cred că s-a transformat în PFI ALDE Câmpulung şi îşi face mendrele pe seama voastră. Ca consilier local al municipiului Câmpulung din partea grupului ALDE Câmpulung, aţi primit note informative legate de activitatea lui şi hotărârile luate în Consiliul Local, normal că nu, fiindcă este pe persoana fizică”.
  • „Sergiu Cicu, la întâlnirea din Grădina Publică, cu domnul Mircea Diaconu, toţi am fost mobilizaţi de către Florin Bivol, președinte ALDE Câmpulung, dar nu aveţi de unde să ştiţi (nu aţi mai participat la şedinţe de mai bine de 1 an. Sasu Ioan Dorel – Vicepreşedinte ALDE Câmpulung”.
  • „Salut Sergiu! De când sunt membru BPL ALDE Câmpulung, nu te-am văzut niciodată, la ședințe sau la acțiunile organizație! Cu respect Olguța Negus”.
  • „Andreea Stăncescu – Sunt președinta TLDE Câmpulung. Am participat la multe activități ale tineretului liberal, la invitația domnului președinte Florin Bivol, având ocazia să cunosc oameni deosebiți, precum domnul Călin Popescu Tăriceanu (un liberal veritabil) împreuna cu o parte din echipa dânsului şi să văd locuri frumoase încărcate de istorie! Am reușit toate acestea datorită implicării președintelui organizației Florin Bivol, și nu a altcuiva.”, sunt doar o parte dintre comentariile făcute în mediul online de o parte cei ce fac parte din echipa ALDE Câmpulung.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.