Lupte interne în PSD pentru stabilirea candidaţilor la primării! Social – democraţii se pregătesc d-un „hara-kiri” politic!

Sorin Apostoliceanu, unul dintre cei doi viceprimari ai municipiului Piteşti, a declarat astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă a PSD Argeş, că în cazul în care social – democraţii îl aleg pe actualul primar Cornel Ionică drept candidat pentru funcţia de primar al reşedinţei judeţului Argeş, atunci el va candida independent.

„Doresc să câştigăm primăria Piteşti. În cazul în care va candida domnul Ionică, eu voi candida independent.”, a precizat Apostoliceanu.

Lupta pentru a fi desemnaţi candidaţii la fotoliile de primar se dă în toate localităţile, fapt ce a cauzat nu numai o competiţie internă între posibilii candidaţi, dar şi o serie de discuţii care nu au rămas în spatele uşilor închise.

Nici la Câmpulung apele nu sunt prea limpezi, fapt pentru care se tot vehiculează că în cărţi pentru o eventuală candidatură din partea PSD la fotoliul de primar al municipiului este şi Constantin Ivan, în pofida faptului că actualul primar Liviu Ţâroiu infirmă zvonurile şi precizează că „nu s-a discutat nimic în cadrul Partidului. În data de 13 martie a.c. urmează să aibă loc Adunarea Generală a organizaţiei PSD Câmpulung, unde se vor pune în discuţie şi candidaturile la primar, consilieri locali şi consilieri judeţeni”.

Constantin Ivan – un politician “cameleon”: “Îşi schimbă culoarea politică după cum îi este interesul”

Interesant fiind că propunerea din umbră a şefilor de la judeţ, aceea care-l vizează pe Constantin Ivan este una cât se poate de neinspirată, acesta fiind unul dintre ce mai cunoscuţi traseişti politici locali, dar şi un om care apare doar atunci când are de prins o funcţie pentru ca mai apoi să dispară fără urmă. Ivan fiind acelaşi personaj care a ocupat şi o funcţie de secretar de stat în Ministerul Economiei, în Guvernul Dăncilă, funcţie pentru care a renunţat la cea de consilier local. Actual fiind unul dintre politicienii scumpi la vedere, dar despre care se aud multe, printre care şi faptul că este “un politician cameleon, care-şi schimbă culoarea după cum îi este interesul”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.