LUCRĂRILE AVANSEAZĂ EXCELENT LA NOUA SALĂ POLIVALENTĂ DIN PITEȘTI!

Liberalii argeşeni reamintesc că lucrările la Sala Polivalentă din Piteşti sunt în plină desfăşurare.

“Șansa unei dezvoltări fara precedent, cu sprijinul Guvernului PNL!

La doar patru luni de la începerea lucrărilor de execuție la Sala Polivalentă din Pitești, progresul este evident, în ciuda dificultăților survenite în perioada pandemică!

Viitoarea Sală Polivalentă din Piteşti va avea aproape 5.000 de locuri şi câteva sute de locuri de parcare, dintre care 144 vor fi la subsol și va putea găzdui atât competiții sportive la nivel național și internațional, precum și evenimente culturale (târguri, concerte, expoziții). Valoarea contractului se ridică la 82 de milioane de lei și conform graficului de lucru, obiectivul va putea fi predat autorităților locale în anul 2022.

Reamintim că, în urmă cu două luni de zile, premierul Ludovic Orban a vizitat șantierul noii Săli Polivalente din Piteşti! Constructorul i-a prezentat stadiul proiectului finanțat de către Compania Națională de Investiţii. De asemenea, la vizita de acum două luni, au participat și președintele AAAS, Adrian Miuţescu, deputatul Dănuţ Bica, Sorin Apostoliceanu, Emanuel Soare, dar și alți oficiali.

Premierul Orban a demonstrat că este interesat de lucrările de infrastructură din Argeş, județul având șansa unei dezvoltări fără precedent, cu sprijinul Guvernului PNL.!, se arată într-un comunicat al PNL Argeş.

Realizat de ESB ZEXCLUSIV INFINITY SRL, la comanda PNL Argeș, CMF 11200025

 

Publicitate electorală

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.