Vineri, în unanimitate, conducerea Partidului Naţional Liberal a decis ca PNL să participe pe liste proprii la alegerile de anul viitor. Decizia liderilor liberali este valabilă pentru toate cele patru rânduri de alegeri: europarlamentare, locale, parlamentare și prezidențiale.

<<Prin noi înșine>> este expresia unui veac și jumătate de istorie a liberalismului și a unui patriotism autentic, curat, singurul care poate duce România înainte, indiferent de vremurile pe care le traversează. Este crezul nostru, al liberalilor și esența viziunii noastre pentru o Românie modernă și un trai mai bun pentru toți cetățenii ei.

Prin noi înșine am reușit să guvernăm responsabil în ultimii 4 ani și să ducem România mai aproape de obiectivele de țară. Am traversat crize suprapuse, am crescut veniturile românilor, am fost alături de mediul de afaceri și de categoriile defavorizate și am reușit să demarăm reforme în toate sistemele-cheie cu investiții solide. Tot prin noi înșine vom intra în alegerile din 2024, cu încrederea că vom câștiga, că vom da președintele țării și că vom continua să construim și să dezvoltăm. Alături de români, pentru români. Avem o istorie și o misiune care ne leagă moral de viitorul și destinul acestei țări.”, a declarat președintele PNL, Nicolae Ionel Ciucă.

“Taina acestei încrederi este o cunoaştere mai adâncă a nevoilor poporului român şi convingerea nestrămutată că prin noi înşine putem să ne desvoltăm pe toate căile; pe când neîncrederea în protivnicii noştri a fost sporită prin faptele lor.” -“Prin noi înșine.” – Vintilă I.C. Brătianu, 1905

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.