Liberalii argeşeni: „Da, domnilor Mînzînă și Georgescu, PNL are oameni pregătiți inclusiv pentru funcția de director RATEN!”

Aproape toate guvernările PSD au fost marcate de evenimente nefericite, care au adus în prim planul opiniei publice personaje care s-au confruntat cu acuzații și cu dosare de corupție care au arătat, de-a lungul timpului, adevărată față a PSD. Din păcate, școala de corupție endemică a PSD a dus România în situația nefericită de a-și pierde credibilitatea în fața partenerilor europeni și a pus românii în postura de a-și pierde încrederea în instituțiile statului. Chiar dacă facem parte din familii politice diferite, respectăm doctrina și ideile socialiștilor europeni, dar nu suntem de acord cu minciuna și cu ipocrizia liderilor locali ai PSD.

În prezent, PSD Argeș, prin vocea unor politicieni vremelnici precum Ion Mînzînă sau deputatul Nicolae Georgescu, inventează teme false și sterile, pentru a decredibiliza actul de guvernare înfăptuit de PNL. Domnilor Mînzînă sau Georgescu atât de repede ați uitat de fronturile pro-corupție pe care liderii PSD, în frunte cu Năstase și Ponta le organizau la Pitești și cereau desființarea DNA?!  Acela a fost un moment de mare gravitate pentru funcționarea corectă a statului, pentru că politicul a încercat să influențeze actul de justiției. Atunci țara noastră s-a aflat în cumpănă.

Și acum ce fac anumiți lideri ai PSD Argeș? Critică o declarație politică a președintelui PNL Argeș, Adrian Miuțescu, care a afirmat într-o conferință de presă că PNL are profesioniști pregătiți pentru orice funcție publică, inclusiv pentru aceea de director al RATEN. Domnilor, o declarație politică nu are putere de decizie, o declarație politică are scopul de a transmite convingerile și ideile unuireprezentat al politicului. Și da, PNL are oameni pregătiți pentru toate funcțiile, unde PSD-ul a numit incompetenți sau personaje asupra cărora planează suspiciuni de corupție .

Pentru a nu-i lăsa pe liderii locali ai PSD în bezna necunoașterii, ne-am informat pentru ei și le transmitem că la nivelul Regiei Autonome de Tehnologii pentru Energia Nucleară directorul este numit de Consiliul de Administrație pentru un mandat bine definit. Mandatul actualului director al RATEN expiră pe data de 15 iulie 2020, moment în care CA-ul instituției are puterea de a numi un nou director. Peste aceste informații certe s-a suprapus declarația președintelui PNL Argeș, Adrian Miuțescu care a afirmat că avem oameni capabili, pregătiți în orice moment să preia inclusiv conducerea RATEN. Și da, chiar avem oameni serioși, devotați și buni profesioniști care au dreptul să candideze pentru acest post. PNL are în derulare proiecte economice și administrative și este de datoria noastră să propunem un nume și pentru funcția de director al Regiei sus menționate.

Așa că ar fi bine ca PSD sa lase deoparte ipocrizia și să își aducă aminte, din nou, că funcția pentru care se luptă cu disperare domnul Gentea a fost creată de Șerban Valeca, tocmai pentru pupilul său Cristian Gentea, președinte PSD Pitești și președinte executiv al PSD Argeș. Deci, unde este atitudinea apolitică a PSD-ului, în toată această poveste!?

Departamentul de Comunicare al PNL Argeș

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.