La aproape un an de la înființarea noii formațiuni politice Forța Dreptei, duminică, 27 noiembrie a.c., în cadrul unui impresionant eveniment care a avut loc la Palatul Parlamentului, a fost lansată oficial organizaţia Forţa Dreptei Bucureşti.

Fondatorul formațiunii politice, Ludovic Orban, a vorbit despre trădare, despre modul în care a luat naștere Forța Dreptei, dar şi despre competitorii politici. Orban le-a transmis celor de la USR că ”dacă voi nu m-aţi vrut, eu vă vreau”, iar celor de la PMP că şi-ar fi dorit să intre în Parlament.

În același timp, purtătorul de cuvânt al USR, deputatul Ionuţ Moşteanu, prezent la eveniment, a spus că dreapta modernă din România reprezintă „singura şansă” pentru ca oamenii să trăiască bine din nou.

Prezent la eveniment, însoțit și de președintele Forța Dreptei Câmpulung Gabriel Marcu, deputatul Adrian Miuțescu a declarat: ”Împreună cu o delegație de peste 20 de colegi din județul Argeș, condusă de președintele Forța Dreptei Argeș, Emanuel Soare, am avut plăcerea să particip la lansarea oficială a organizației Forța Dreptei București. Mi-a plăcut să văd la Palatul Parlamentului o sală plină de colegi determinați să lupte pentru valorile de dreapta și pentru adevăratele principii liberale.

Cu acest prilej a fost prezentată echipa de conducere și liderii organizațiilor din cadrul Forța Dreptei București, precum și strategia de dezvoltare de la nivelul capitalei. Îi urez succes lui Antonel Tănase, președintele organizației, care, împreună cu echipa din jurul său, și-a propus să modernizeze și să dezvolte Bucureștiul.

De asemenea, am avut alături de noi colegi de la USR și PMP, partide de dreapta care încă mai cred în șansa României de a prospera. Avem obligația morală să reprezentăm în continuare electoratul de dreapta, trădat de reprezentanții actualei coaliții aflată de guvernare.

Așa cum am demonstrat în Parlament, Forța Dreptei a venit cu soluții pentru români, într-o perioadă extrem de dificilă pentru toți. Coaliția toxică aflată la guvernare nu le-a băgat în seamă, dar vom continua să facem opoziție constructivă. Sunt convins că în București, precum și în toate județele țării, Forța Dreptei va fi o alternativă reală la conducerea actuală, care a eșuat și nu a reușit să livreze cetățenilor reformele și soluțiile promise la problemele lor”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.