Sâmbătă, 12 noiembrie 2022, președintele Forța Dreptei Ludovic Orban a fost la Verona, Italia, pentru a lansa organizația Diaspora, condusă interimar de Adina Telegraf.

”A fost lansată Forţa Dreptei Diaspora!

Oameni buni, frumoși la chip și la suflet, realizați în țările care i-au adoptat și toți dornici să se implice în construcția singurului proiect politic de dreapta, Forța Dreptei!

Lansarea a avut loc cu participarea președintelui partidului Ludovic Orban, a senatorului Oros Nechita Adrian și cea a deputaților Alexandru Kocsis și Constantin Sovaiala, dar și în prezența  președinților de organizații județene, colegi, membri și simpatizanți de partid.

Da, Diaspora Contează!

Felicitări, dragilor! Suntem o adevărată forță!”, a declarat Adina Telegraf.

”Ne faceți cinste dragi români care munciți și care sunteți cartea noastră de vizită. Le arătați europenilor cât sunteți de buni. România are nevoie de românii care muncesc în străinătate chiar dacă și până acum ați oferit atât de mult. Facem o echipă frumoasă, iar împreună vom aduce România pe drumul cel bun!”, a fost mesajul transmis de președintele Forța Dreptei, Ludovic Orban.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.