Deputatul Adrian Miuțescu a fost ieri, 20 decembrie 2021, la Tribunalul București, alături de Ludovic Orban și membrii fondatori ai partidului Forța Dreptei, unde au fost depuse actele pentru înregistrarea noii formațiuni politice.
“Astăzi, am depus la tribunal actele pentru înregistrarea noului partid- Forța Dreptei- pentru că românii au nevoie de un partid de dreapta veritabil, care să nu le trădeze așteptările. În timp ce unii au înțeles să se folosească de voturile oamenilor doar pentru a rămâne agățați de putere, noi încercăm să venim cu soluții la problemele societății, chiar dacă asta înseamnă să facem opoziție la actuala guvernare.
Ne propunem, prin demersul de astăzi, să coagulăm toate forţele din societatea românească care-şi doresc o guvernare performantă şi care se simt apropiați de valorile și principiile de centru dreapta. Cu ajutorul celor care, până acum, au stat deoparte, dezamăgiți de ceea ce se întâmplă în interiorul partidelor politice, sunt convins că Forța Dreptei va reuni toate energiile din societate, care vor să contribuie la modernizarea României”- a declarat deputatul argeșean Adrian Miuțescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.