Florin Bivol: „Fac un apel la toţi câmpulungenii să dea dovadă de răbdare, calm, unitate şi mai ales la responsabilitate civică”

Dorind să fie lăsate la o parte toate orgoliile şi disputele politice, care nu îşi au sensul în această perioadă grea pentru români, Florin Bivol, preşedinte al ALDE Câmpulung şi candidat la funcţia de primar al municipiului Câmpulung, face un apel la calm şi unitate.

 „Cu toţii trecem printr-o perioadă extrem de dificilă, de aceea este bine să ne canalizăm pe lucrurile pozitive şi să dăm credibilitate doar informaţiilor ce provin din surse oficiale.

Acum trebuie să stăm calmi şi să ascultăm sfaturile autorităţilor abilitate cu gestionarea situaţiei de urgenţă. Să stăm cât mai mult acasă şi să vedem partea bună a lucrurilor având posibilitatea de a sta mai mult timp alături de familie.

Ca mulţi alţii, şi eu, am speranţa că totul o să fie bine şi că numai împreună, uniţi mai mult decât niciodată, vom reuşi să trecem peste aceste ore, zile sau săptămâni extrem de grele.

Cred că este momentul să conştientizăm că suntem o comunitate, că trebuie să lăsăm la o parte toate orgoliile politice, să trecem peste animozităţile personale şi să facem front comun împotriva ameninţării la care suntem expuşi cu toţii.

Eu, în calitate de preşedinte al ALDE Câmpulung, dar mai ales în calitate de om, fac un apel la toţi câmpulungenii să dea dovadă de răbdare, calm, unitate şi mai ales la responsabilitate civică. Pentru că numai uniţi, numai împreună şi numai dacă ştim să ne respectăm reciproc şi, nu în ultimul rând, să ne respectăm pe noi înşine, putem să facem faţă pericolului COVID – 19. Să arătăm că ne pasă de noi şi că ne pasă de toţi cei din jurul nostru.

Să nu ne pierdem speranţa, credinţa şi compasiunea. Să trecem cu bine peste aceste zile!”, este mesajul pe care îl transmite liderul liberal – democrat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.