Sărbătoarea Femeii, ziua de 8 Martie, a fost un prilej de bucurie nu numai pentru doamne și domnișoare, dar și pentru domni, care au putut dărui flori, felicitări sau mici cadouri simbolice.  

Am fost azi alături de președintele Forța Dreptei Argeș, Emanuel Soare și de colegii din Forța Dreptei Pitești și de la organizația de tineret, iar împreună am oferit doamnelor și domnișoarelor, cu ocazia zilei de 8 martie, flori și felicitări, ca simbol al prețuirii și respectului de care se bucură din partea noastră.

Împreună cu colegii din Forța Dreptei  Pitești am adus un zâmbet pe buzele doamnelor din cartierele Găvana și Nord, cărora le-am adresat cele mai alese urări de sănătate, fericire și prosperitate.

De asemenea, am dăruit un zâmbet și câte o floare doamnelor și domnișoarelor din orașul regal, alături de membrii organizației Forța Dreptei Curtea de Argeș. Ne-am arătat astfel prețuirea față de cele care ne fac viața mai frumoasă, în fiecare zi, fie că ne sunt mame, soții, fiice, colege sau prietene.

Profit de ocazie și le urez tuturor doamnelor și domnișoarelor o primăvară frumoasă, cu multe momente minunate, realizări și bucurii! La mulți ani!”, a precizat vicepreședintele Forța Dreptei, deputatul Adrian Miuțescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.