“FORȚA ÎN UNITATE!

Organizația Femeilor Liberale Argeș, reprezentată de membre ale Biroului Politic și de președinta Mona Ganea, a participat la Școala Politică de Vară, de la Tg. Mureș.

A fost o ocazie deosebită, în care s-a discutat, în prezența președintei OFL, Florina Cherecheș despre importanța implicării femeii în politica românească.

Încă trăim vremuri în care, deși s-a încercat timid ca femeia să fie mult mai vizibilă și să aibă puncte de vedere de care să se tina cont pe scena politicii românești, nu se întâmplă așa.

Femeile valoroase ale acestei țări trebuie să aibă curaj să se implice și să arate că forța lor este indiscutabilă. Femeile sunt un partener, nu un competitor fals într-o lume a bărbaților!

Urmează o perioadă extrem de încărcată în această toamnă, vin alegeri importante, iar femeile au un rol decisiv. Implicarea de acum poate aduce schimbări care sunt imperios necesare, dacă vrem să oferim copiilor noştri o țară de care să învețe să fie mândri, o țară care să le ofere siguranță, stabilitate, o țară în care copiii să nu mai crească văzându-și părinții prin intermediul căilor virtuale. Sunt copii fără părinți si părinți fără copii, pentru că au fost nevoiți să își înghită lacrimile amare, atunci când au decis să caute un viitor mai bun pentru pruncii lor, pe meleaguri străine. E vremea să oprim tot ce rupe legăturile dintre noi, ca români, ca oameni, ca părinți. E vremea să arătăm că ne pasă, că ceea ne unește e mai puternic decât ceea ce ne desparte! Iar femeia este o verigă importantă în acest sens. Ea e liantul!

Școală Politică de Vară din această perioadă, de la Tg. Mureș a fost un bun prilej pentru femeile liberale din Argeș de a transmite aceste mesaje care au fost apreciate și în jurul cărora se va construi pe viitor un program eficient care să ajute la îndreptarea lucrurilor ce mai au încă, o șansă de a fi îndreptate. Totul, acum! Mâine, poate fi prea târziu!

Departamentul de Comunicare al OFL Argeș”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.