Exuberanța noii puteri și dezgustul opoziției politice o să le țină românilor și de cald și de foame!

De ieri, 25 noiembrie a.c., România este din nou guvernată, un bun motiv pentru ca politicienii să intre în campanie de imagine unii pro, alții contra actualului Guvern Ciucă.

Mesajul prim-ministrului liberal, generalul în rezervă Nicolae-Ionel Ciucă, la învestirea Guvernului în Parlament a fost unul clar și pompos: ”Venim cu un program de guvernare sustenabil, care să ofere României garanția că lucrurile vor intra în normal și că vom avea stabilitate în perioada următoare.

Propunem o guvernare participativă, care să implice atât instituțiile cele mai importante ale statului, cât și societatea civilă, astfel încât măsurile luate să asigure dezvoltarea, prosperitatea și modernizarea României.

Ne dorim ca de astăzi să punem toți umărul și să construim o Românie mai puternică și prosperă, aducându-i pe români împreună în jurul unui obiectiv comun: combaterea și atenuarea efectelor crizei actuale, dar mai ales susținerea dezvoltării și evoluției României”.

Investirea noului Guvernul este bine văzută și de social – democrați, care prin vocea unui parlamentar de Argeș susțin că sunt siguri că vor readuce siguranța și încrederea românilor.

”După 50 de zile de criză politică, am votat pentru un Guvern sigur, cu o majoritate stabilă în Parlament! Rezultatul a fost de 318 voturi pentru și 126 împotrivă.

Noul Executiv are un singur scop, acela de a readuce siguranță și încredere românilor într-o perioadă atât de dificilă!

Le urez succes tuturor miniștrilor din noul Guvern! Avem o mare responsabilitate față de cetățenii acestei țări!”, a declarat deputatul Simona Bucura Oprescu.

Pe foarte scurt, se poate spune că  românii sunt pe mâini bune și că în foarte puțin timp o să înceapă să curgă numai lapte și miere pe robinetele de apă caldă, oamenii nu vor mai deschide tremurând facturile și nici nu vor mai duce grija zilei de mâine, pentru că li s-au promis măriri de pensii, salarii și alocații…

N-au lipsit nici opiniile actualei opoziții. USR – PLUS catalogând actuala coaliție PSD-PNL-UDMR ca fiind una monstruoasă.

Monstruoasa coaliție PSD-PNL-UDMR a fost votată astăzi. Un guvern antireformator care va ține România pe loc.

”O majoritate toxică formată de președintele Klaus Iohannis, construită pe incompetență, hoție și trădare. PNL a furat voturile oamenilor care au crezut în discursul anti-PSD, discursul de modernizare. Și-a trădat toate promisiunile.

Președintele USR, Dacian Cioloş: Îi înțeleg pe cei dezamăgiți, îi înțeleg pe cei care nu mai au speranță.

Oamenii văd că România e condusă de azi de un bloc antireformator. Dar are și un partid care vrea modernizare – USR. Suntem noi și ei.

USR rămâne cel mai mare partid de opoziție și singurul care îmbrățișează valorile democratice, europene și autentic liberale.

Nu vom abandona niciodată obiectivul nostru de modernizare a României și vom ține aprinsă speranța. Nu oricum, ci muncind în fiecare zi.”

Alternativa liberală pe care USR o propune este una a cinstei și onoarei în politică. Un loc al celor care cred în statul de drept și în libertăți individuale.

Nici liderul AUR, George Simion nu s-a lăsat intimidat de bunele intenții ale actualului Guvern și a răbufnit în stilul său specific:

”Azi (n.red. ieri) hoții își vor instala guvernul lor, ca să îl salveze pe Iohannis. Lupta noastră trebuie să continue, și mai intens:
1. Descărcați fiecare dinrte voi formularul de semnături de pe www.josiohannis.ro. Vom avea un responsabil de strângerea de semnături pe fiecare localitate (în țară sau peste hotare).
2. De ziua națională, toți cei care pot, sunt așteptați în Cetatea Unirii: ora 08:00 – în fața gării din Alba Iulia – apoi vom avea un program special pentru 1 Decembrie.
3. Atenție la legea de aprobare a OUG privind normele de aplicare a certificatului verde (plx 393) – continuați presiunea prin petiții, emailuri, smsuri/whatsapp – FUNCȚIONEAZĂ!
4. Continuăm să ne organizăm la nivel de teritoriu, înființăm organizații locale, cei care vor să intre în AUR pot să se înscrie aici https://partidulaur.ro/adeziune
5. Dacă va cădea Facebook, ne trebuie alternative. De aceea vă rog:
– Instalați telegram și intrați pe grupul de susținători https://t.me/s/sustinatorigeorgesimion
– accesați YouTube cu adresa de email și apăsați butonul ABONEAZĂ: https://www.youtube.com/channel/UC5gEyyu61h-BwZfkPlpaJDw
Nu în ultimul rând, DISTRIBUIȚI acest mesaj în toate grupurile de facebook și whatsaapp în care sunteți! Poza e de la Chișinău, unde și acolo e neamul nostru și Hoții sunt la putere dar poporul nu!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.