Oficial, campania electorală, pentru alegerile locale din 27 septembrie a.c., nici nu a început, însă politicienii poartă o continuă dispută. La nivel de Argeş, social – democraţii se tem că, după ani lungi de domnie, îşi vor pierde tronul, implicit controlul asupra judeţului, în timp ce pentru a-şi recâştiga simpatia alegătorilor aruncă pe piaţă tot felul zvonuri despre contracandidaţi.

„Rar mi-a fost dat să văd atât de multă răutate la unii pesediști. Acești oameni nu cred în COVID, nu poartă mască, nu respectă nicio regulă sanitară stabilită, nu au susținut niciodată vreo măsură de protecție aprobată în județul nostru.

Acum, când, în sfârșit, se văd rezultatele sanitare ale muncii mele de la prefectură, când toate greutățile pe care le-am trăit cu toții din cauza măsurilor restrictive atât de necesare în Argeș produc efecte și ne protejează sănătatea, când numărul cazurilor scade vertiginos datorită respectării, de către argeșenii serioși și cinstiți, a regulilor sanitare, acești indivizi nu vor, în ruptul capului, să recunoască meritele prefectului Soare Emanuel.

Ei pun scăderea cazurilor pe faptul că am plecat eu de la prefectură (de parcă am plecat cu el în buzunar) și spun indirect că, din cauza mea, a ajuns acest virus în Argeș. Pe logica frântă a acestora, daca numărul cazurilor a scăzut exact în ziua următoare plecării mele de la prefectură, asta se datorează faptului că am plecat eu de acolo.

Este incredibil că, după 6 luni de pandemie, aceste persoane nu au învățat nimic despre acest virus si modul în care acționează (poate pentru că nu au capacitatea mentală?). Recunosc, nu mi-a fost dat să văd atât de multă ignoranță, prostie, lipsă de rațiune și frustrare, așa că, sincer, uneori mi se face milă de ei.

Eu am plecat de la prefectură atunci când am fost sigur că măsurile cele mai bune pentru protejarea sănătății argeșenilor au fost luate, când toate instituțiile statului au înțeles ce au de făcut. Atunci am decis să plec și să mă înscriu în cursa electorală pentru câștigarea președinției Consiliului Județean Argeș, știind că rezultatele bune vor apărea în curând.

Nu sunt impresionat de răutatea lor, voi continua această bătălie câștigătoare, bazându-mă pe sprijinul atât de multor argeșeni care îmi transmit, zilnic, că sunt pe calea cea bună, iar Argeșul, în sfârșit, va intra în lumea civilizată.”, a scris candidatul PNL la preşedinţia Consiliului Judeţean Argeş Emanuel Soare.

 

PUBLICITATE

CÂMPULUNGUL ÎN PERICOL!!!Să-l salvăm împreună!

Publicată de Ioan – Virgil Stuparu pe Marţi, 11 august 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.