Arhitectul Anca Mihaela Coșa a demisionat din AUR justificându-și gestul printr-o declarație extrem de scurtă postată în mediul virtual.

Dintr-un motiv foarte grav, am demisionat din AUR. Vedem mai departe… Arhitecții văd totdeauna în perspectivă!”, a fost anunțul făcut de arhitectul Anca Mihaela Coșa în data de 2 noiembrie 2022.

La puțin timp după anunț, un grup de câmpulungeni adunat de liderii AUR de la județ s-au întâlnit la un local din municipiu pentru a pune bazele organizației care, spun voci din interior, nu a existat oficial niciodată pentru că ”nu a avut valoare”, adică nu a avut membri cotizanți.

Potrivit noului coordonator zonal al AUR, unionistul apropiat al liderului George Simon, în persoana lui Mihai Eftimie, a fost constituit un comitet zonal care urmează să găsească oameni dispuși să pună umărul, dar și banii, la formarea unei organizații locale a Alianței pentru Unirea Românilor și a unor organizații comunale.

Rămâne de văzut cum o să arate noul AUR câmpulungean și dacă valoarea sa o să crească conform cerințelor șefilor de la județ, deși încă nu am putut afla dacă se vor folosi și ”aliaje” – în caz migratori politici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.