Scena politică actuală devine din ce în ce mai interesantă pentru vechii şi noii jucători, care îşi formează echipele pentru alegerile 2019 şi 2020.

De vreme bună, se tot agită spiritele politice şi prin urbea musceleană de la Poalele Mateiaşului, circulând tot felul de zvonuri, în mare parte confirmate, că unii dintre consilierii locali ai PSD Câmpulung (printre care se regăseşte şi viitorul candidat desemnat de PSD pentru fotoliul de primar al municipiului) se pregătesc să-l urmeze pe Victor Ponta la Pro România.

Totul în contextul politic naţional, unde tot mai nemulţumiţii social – democraţi aleg să părăsească Partidul lui Dragnea pentru cel al lui Ponta.

La bază părând a sta ideea unei viitoare noi alianţe politice, ALDE – Pro România, care să-l susţină pe Călin Popescu Tăriceanu la prezidenţiale şi pe Victor Ponta ca viitor premier.

Astfel, fiind de înţeles şi neînţelegerile apărute în cadrul actualei alianţe de la Guvernare, PSD – ALDE. Neînţelegeri ce sunt vizibile şi în teritoriu, unde echipele celor două formaţiuni politice aleg să stea departe una de cealaltă chiar şi atunci când este vorba de apariţiile la evenimentele publice.

Mai mult de atât, se aude că şi senatorul PSD Gheorghe Marin este pe picior de plecare spre Pro România, unde nu i s-ar încheia cariera politică în 2020.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.