Partidul Național Liberal Câmpulung împreună cu Tineretul Național Liberal Câmpulung organizează luni, 20 iulie a.c., în Grădina Vilei Golescu, începând cu ora 16.00, dezbaterea „Câmpulung, Smart City”.
“Dezbaterea care se adresează, în special, tinerilor câmpulungeni va fi condusă de candidatul PNL la Primăria Municipiului Câmpulung, dl. ZAHARIA Nicolae.Invitatul special este dl. Octavian Dumitrașcu, profesor de informatică la Colegiul Național „Dinicu Golescu”, Câmpulung, mentor al echipei de robotică a colegiului care a obținut rezultate deosebite atât pe plan național, cât și internațional.
Teme de discuție:
1. Digitalizare
2. E-Câmpulung
Pentru participare, vă rugăm să activați butonul „Particip” și să ne lăsați un mesaj de confirmare pe pagina noastră: https://www.facebook.com/PNLCampulung/
Din cauza pandemiei de Covid-19, accesul la acest eveniment este limitat, în vederea încadrării în limitele legale de participare la astfel de evenimente în aer liber și pentru a fi asigurată o distanță de minimum 2 m între persoane.
În cadrul evenimentului, vor fi respectate toate condițiile de protejare a sănătății participanților, de aceea vă rugăm să păstrați regulile de distanțare fizică și să purtați mască pe întreg parcursul acestuia.
Dacă prezentați unul dintre următoarele simptome: febră (temperatură mai mare de 37.3), tuse uscată, congestie nazală și oboseală, vă rugăm să NU participați la dezbatere și să contactați medicul de familie.
Ne rezervăm dreptul de a interzice accesul la dezbatere persoanelor care prezintă simptomele menționate anterior.”, au comunicat organizatorii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.