Unul din candidaţii Partidului Oamenilor Liberi (POL) a anunţat că se retrage din lista pentru Consiliul Local, deşi era unul dintre cei care ar fi urmat să fie validat în calitate de consilier local pentru următorii patru ani. Este de subliniat că POL a obţinut trei locuri în viitorul Consiliu Local, un număr destul de mic în comparaţie cu aşteptările.

„Bună dimineața!

Dragi prieteni (bunici, părinți, tineri),

Încep cu aceeași formulare folosită atunci când v-am anunțat că voi intra în acest proiect, administrarea corectă și eficientă a Câmpulungului, din partea POL.

Vreau să vă mulțumesc din tot sufletul pentru încrederea acordată mie și colegilor din POL, vreau să vă mulțumesc din toată inima acelora dintre dumneavoastră care ne-ați ales pe noi să vă reprezentăm interesele în CONSILIUL LOCAL. De asemenea, vreau să mulțumesc și acelora care nu ne-au înțeles, care ne-au privit cu scepticism, cu suspiciune, cu neîncredere… uneori, cu răutate, pentru că dumneavoastră, acestora din urmă, vi se datorează decizia mea de a mă retrage din lista de consilieri a POL, din cele trei locuri obținute cu dăruire, cu implicare totală, cu multă muncă. Îmi doresc din suflet ca opțiunea dumneavoastră să fie cea potrivită, cea eficientă, cea mai bună pentru un oraș care arată jalnic din toate punctele de vedere. Îmi doresc din suflet ca la finalul celor 4 ani de administrație să fiți bucuroși, fericiți, mândri, pentru ceea ce ați ales.

În acest moment, în acest context, în această coloratură a C.L., eu nu mă văd eficient, eu nu mă văd punându-mi în valoare calitățile manageriale și administrative în care dumneavoastră ați avut încredere. Tot respectul meu pentru oamenii care vor intra în C.L. (unii dintre ei prieteni, oameni dragi mie), dar influența politicului, a deciziilor venite din altă parte este în continuare mult prea mare (85%). Mi-ar plăcea să mă înșel și să fiu eu cel care greșește…

Nu vreau să supăr pe nimeni, nu vreau să dezamăgesc pe nimeni. Pentru POL, probabil este un succes extraordinar, dar pentru mine nu a fost suficient pentru a continua.

Voi rămâne în acest grup extraordinar (POL Câmpulung), îmi voi oferi toată experiența și toate calitățile acestor oameni extraordinari și, în mod special, unuia dintre dumnealor.

Felicitări și mult succes, doamnei PRIMAR!

Felicitări și mult succes doamnelor / domnișoarelor / domnilor CONSILIERI!

Același,

Claudiu Cățoiu (puțin dezamăgit)”, este ceea ce a scris, Claudiu Căţoiu, pe profilul său de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.