Deputatul Nicolae Pavelescu este de părere că România are nevoie de un Guvern condus de social – democrați.
”PSD trebuie să preia guvernarea, altfel Iohannis, Cîțu și guvernul de dreapta ne îngroapă pe toți sub un munte de datorii pe care le angajează continuu, la dobânzi astronomice.
În ciuda creșterii economice cu care se laudă premierul demis Cîțu, România se împrumută, în acest moment, la cele mai mari dobânzi din Europa.
Rata dobânzii la creditele pe termen lung luate de România a înregistrat un nou maxim în luna octombrie, ajungând la pragul de 4,7%, după ce în luna septembrie aceasta atinsese 4%.
Practic, dobânzile pentru împrumuturile acordate Guvernului Cîțu au crescut cu 57% în ultimele 6 luni, deși premierul demis făcea paradă cu ratingurile mincinoase pe care le-ar fi obținut guvernarea de dreapta. Este efectul dezastruos al guvernării de dreapta, al măsurilor impuse de guvernele lui Iohannis. Iar criza politică actuală a agravat situația. Inclusiv din acest motiv PSD trebuie să preia controlul și să rezolve ce se mai poate, cât încă nu e prea târziu!”, a declarat parlamentarul de Argeș Nicolae Pavelescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.