Deputatul Ionuț Moșteanu: „Mingea e la PNL: reforme cu USR sau populism și corupție cu PSD?”

După ce anunțul făcut de generalul (r) Nicolae Ciucă privind depunerea mandatului de prim-ministru desemnat, USR a susținut că  „soluția pentru ieșirea cea mai rapidă din actuala criză politică este refacerea coaliției PNL-USR-UDMR”.

Cert fiind că și la această oră persistă criza politică, iar partidele par că negociază eventuale alianțe pentru formarea unui nou Guvern.

„Decizia premierului desemnat Nicolae Ciucă de a-și depune mandatul este una corectă. România nu mai are timp de pierdut cu o criză politică, care se suprapune pe o criză sanitară, de energie și a prețurilor.

România are nevoie de stabilitate politică pentru a trece prin iarna grea, la fel cum are nevoie și de reforme urgente, asumate prin PNRR, sabotate timp de 30 ani. Avem nevoie de reforma justiției și a sistemului de pensii, depolitizarea administrației și a companiilor statului. Putem să construim autostrăzi și spitale. Avem și bani, mai e nevoie de voință politică.

Mingea e la PNL: reforme cu USR sau populism și corupție cu PSD?

Poziția USR e clară: susținem menținerea aceleiași structuri a guvernului care a existat până la declanșarea crizei pentru ca guvernul să poată fi instalat cât mai rapid și propunem stabilirea unui mecanism clar de luare a deciziilor care să asigure un guvern stabil și o majoritate funcțională până în 2024.

Stabilitate și reforme.”, este opinia parlamentarului argeșean Ionuț Moșteanu.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.