Deputatul Gerea se „RE:START”-ează! Cine îi va urma exemplul?

Necunoscut pentru musceleni, pentru că a avut nevoie de ei numai atunci când a fost să le adune voturile pentru a ajunge în Parlament, deputatul argeşean Andrei Gerea şi-a schimbat partidul. A plecat de la ALDE pentru „RE:START”. Este foarte posibil ca Gerea să creadă că migrând spre o echipă nouă i se uită şi iartă din păcatele trecutului, cum ar fi şi acela de a uita de unde a plecat.

Rămâne de văzut dacă, în noua echipă, îi va atrage şi pe protejaţii săi din teritoriu, precum Simona Brătulescu sau Sergiu Cicu, actual „plecaţi cu interese” unul la PNL şi altul pe la PSD.

„Astăzi vă pot spune că sunt gata de RE:START !

Așa cum am zis la momentul plecării mele din ALDE, voi construi un nou proiect politic!

Am transmis în mai multe rânduri și de mai mult timp mesaje că avem nevoie de mai multă responsabilitate și seriozitate în modul în care clasa politică abordează politicile publice, în modul în care oamenii politici răspund problemelor din societatea românească.

Știu că au fost unii care mă vedeau într-un partid mare, negociindu-mi un post de parlamentar la viitoarele alegeri. Eu cred însă că în politica românească este o nevoie acută de schimbare și numai printr-un proiect ca RE:START pot să contribui la acest lucru.

Intru în acest proiect, tot așa cum în anii 90 am intrat în politică fără să caut vreun beneficiu, crezând că pot contribui la schimbarea în bine a societății românești. La fel acum, după 30 de ani, prin proiectul RE:START, sunt ferm convins că pot atrage atenția asupra nevoii stringente de schimbare a politicii românești, care în ultima perioadă nu a produs altceva decât populism, demagogie și scandal. Este vremea să începem să mai și construim solid, să ne stabilim și să atingem obiective de țară concrete.

Alături de Ramona-Ioana Bruynseels, de mulți alți liberali mai vechi sau mai noi, alături de oameni de afaceri, oameni cu prestanță din mediul academic și din societatea civilă am pus, deci, bazele Partidului RE:START România.

Este un proiect politic în care oameni tineri își pot găsi locul alături de cei cu experiență pentru un aport consistent în viața publică.

Îi așteptăm alături de noi pe toți cei care cred că nu se mai poate continua în ritmul ultimilor ani și care doresc să se implice activ în viața politică la nivel local și național!”, este ceea ce a scris deputatul în urmă cu puţin timp în mediul online, pe prorpia sa pagină de pe un site de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.