DEPUTATUL ADRIAN MIUȚESCU: “GUVERNUL NU ARE CURAJUL SĂ PREZINTE MĂSURILE FISCALE”

Deputatul Adrian Miuțescu, vicepreședinte al partidului Forța Dreptei, spune că în noua sesiune parlamentară, care a început săptămîna aceasta, va încerca să apere interesele PFA-urilor, IMM-urilor și celor care practică profesii liberale. Și asta deoarece Guvernul PSD-PNL pregătește un set de măsuri fiscale care urmează să afecteze serios aceste categorii de contribuabili.

“A început o nouă sesiune parlamentară, care se anunță una grea, urmând să se pună în discuție probleme importante care vor afecta viața oamenilor și puterea lor de cumpărare.

Guvernul amână din februarie ordonanța austerității, pe care nu are curajul să o prezinte cetățenilor obișnuiți, bugetarilor și mediului de afaceri. Propunerile de modificare a Codului Fiscal și de reducere a cheltuielilor la bugetul de stat apar pe “surse”, dar nu sunt asumate de liderii coaliției PSD-PNL.

Noi, parlamentarii Forța Dreptei, vom încerca să apărăm interesele IMM-urilor, întreprinzătorilor și oamenilor cu profesii liberale. Toți aceștia muncesc din greu, dar sunt primii taxați pentru incapacitatea Guvernului de a reduce cheltuielile bugetare”- a declarat deputatul argeșean, Adrian Miuțescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.