„La dezbaterea pe bugetul 2019 am avut 5 amendamente pentru argeșeni, amendamente scrise atent, cu responsabilitate, plecând de la stadiul proiectelor. Amendamente pentru infrastructura rutieră și turistică, pentru că dezvoltarea infrastructurii e una din cheile dezvoltării economice.

  1. Amendament pentru demararea refacerii drumului 67B Pitești – Moșoaia – Poiana Lacului – Vedea – Drăgășani – Scoarța. Au pus 4 mil lei – MAI NIMIC pentru 188 km cât are tot tronsonul. Pentru al treilea an la rând am cerut 45 mil lei ca să înceapă o dată de undeva.
  2. Amendament pentru modernizarea Transfăgărășanului. Anul trecut nu s-a prezentat nimeni la licitația pentru studiu de fezabilitate pentru că erau prea puțini bani. Am cerut suplimentarea cu 4 milioane de lei
  3. Amendament pentru demararea refacerii DN 73C – Câmpulung Muscel – Curtea de Argeș. E o bătaie de joc ceea ce se întâmplă cu acest drum de ani de zile. Am cerut 5 milioane ca să se poată licita studiul.
  4. Amendament pentru studiul de fezabilitate pentru Domeniul Schiabil Făgăraș. PSD-ul l-a prins în 2017 ca proiect prioritar de interes în național și acum nu mai face nici un pas.
  5. Amendament pentru studiul de fezabilitate – Schi în România – Albeștii de Muscel” – proiect de interes local în master planul de turism.

Pentru toate am indicat sursa de finanțare – diminuarea proporțională a finanțării partidelor politice. Era vorba de bani puțini care ar fi demarat proiecte importante pentru argeșeni. Din păcate toate au fost respinse de majoritatea parlamentară PSD – ALDE. Ei au nevoie de la argeșeni doar de voturi, nu și de creșterea economică și a nivelului de trai!

O să insist în fiecare an. Argeșul merită mai mult!”, se arată în comunicatul transmis de parlamentar al Uniunii Salvaţi România, Ionuţ Moşteanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.