Multe promisiuni din partea guvernanţilor, dar şi mai multe aşteptări din partea populaţiei deja sufocată de probleme şi scumpiri. Majoritatea parlamentarilor argeşeni par că au uitat de unde au plecat şi nu îşi mai apleacă privirea spre cei care i-au ajutat să ajungă la putere. În culisele politicii actuale fiind doar jocuri mârşave pentru ocuparea unor funcţii. Pe scurt, în timp ce românii se întreabă ce vor face mâine, cei ce îi conduc sunt mult prea preocupaţi să îşi împartă posturi calde de la stat, prin care să aibă asigurat un trai de huzur.
Rămaşi în opoziţie, social – democraţii au doar câteva voci ce se fac auzite, printre acestea numărându-se şi cea a deputatului Simona Bucura Oprescu.
„Guvernul Cîțu nu își respectă angajamentele față de copii și părinți, față de profesori și pensionari, dar și față de domeniul HoReCa (hoteluri, restaurante, cafenele).
Pur și simplu, Guvernul lasă industria turismului să moară!
După un an de pandemie, care a-nsemnat decăderea industriei ospitalității din România, patronii de hoteluri, restaurante, terase, cafenele și pensiuni așteaptă încă ajutorul de la stat, care însă nu mai vine.
Din peste 22.000 de dosare depuse pentru capital de lucru, actualul Guvern a făcut plăți doar pentru circa 20% dintre cei care au îndeplinit condițiile și s-au înscris pe site, însă nu s-a respectat ordinea depunerii cererilor de finanțare.
Pentru această alocare discreționară a fondurilor, nejustificată în niciun fel, mai mulți patroni din industrie au apelat la avocați pentru a da Guvernul în judecată.
Pe de altă parte, pentru Măsura 3, lansată și gestionată de Ministerul Economiei și Mediului de Afaceri, nu sunt bani deloc și încă se înscriu dosare, pentru a primi finanțare. Pe această măsură, agenții economici din industria ospitalității ar trebui să primească până la 200.000 de euro, fonduri nerambursabile, pentru investiții.”, este precizarea făcută de către deputatul de Argeş Simona Bucura Oprescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.