“Astăzi, reprezentanții Biroului Permanent Local al PNL Pitești au analizat cazul de indisciplină și de încălcare a statutului, respectiv a codului de etică al partidului de către doamna Ana Stan. În urma analizei interne a fost supusă la vot propunerea de excludere din partid a domniei sale.

Votul a fost secret și propunerea de excludere a fost adoptată cu 18 de voturi “pentru” (un vot a fost anulat), urmând să fie înaintată spre validare Biroului Permanent Județean al PNL. Atitudinea doamnei Ana Stan față de organizație și atacurile lansate în spațiul public la adresa unor colegi, la adresa organizației municipale, din care face parte, cât și la adresa președintelui și a conducerii statutare a PNL au stat la baza propunerii de excludere. Doamna Stan a declinat invitația din partea Biroului Local și a refuzat să participe la această ședință.

BPL al PNL Pitești consideră că nemulțumirile și problemele pe care le poate ridica un membru al partidului trebuie dezbătute în interiorul partidului și în forurile sale statutare, nu în mass-media.  Din păcate, în cazul de față, anumite frustrări și nemulțumiri au fost lansate sub formă de atac în presă, fapt care a adus grave prejudicii de imagine organizației municipale a PNL și Partidului Național Liberal.”, se arată în comunicatul oficial transmis de liberalii argeşeni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.