Decizia BPJ al PNL Argeș de a organiza un nou Birou Permanent Local al PNL Pitești este una strategică și perfect statutară!

PNL Argeș clarifică, în cele ce urmează, unele evenimente consemnate incomplet sau incorect în spațiul public.

În legătură cu decizia BPJ al PNL Argeș de dizolvare a BPL Pitești, nu putem oferi decât un singur răspuns – și anume cel oficial – tuturor celor care susțin că a fost o decizie nestatutară sau abuzivă.

Răspunsul se află în DECIZIA Nr. 67 din data de 20.02.2019 a Curții de Arbitraj a PNL.

Cităm: ”Decizia BPJ PNL Argeș nr. 35 din 07..12.2018 este o decizie de natură politică, strategică, care a fost adoptată de BPJ în mod statutar și regulamentar (din perspectivă procedurală), neputând fi supusă unei analize juridice, aprecierile privind oportunitatea unor astfel de decizii nefiind de competența Curții de Arbitraj a PNL.”
În consecință, recursul a fost respins ca inadmisibil.

Astfel, sunt lipsite de orice temei toate declarațiile pe care le fac în spațiul public anumite persoane potrivit cărora deciziile BPJ al PNL Argeș ar fi abuzive.

În ceea ce privește adunările pe care diverse persoane le organizează în privat, sub sigla PNL, fără știința și aprobarea PNL, vă aducem la cunoștință că sunt nule și nerecunoscute de partid.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.