Ieri, 24 octombrie 2017, TNL Mioveni împreună cu organizația de seniori PNL Mioveni au organizat un curs de Prim Ajutor pentru persoane dornice să învețe să acorde primul ajutor în caz de SCR (Stop Cardio Respirator). Activitatea s-a desfăşurat la sediul PNL Mioveni din strada Ion Pilat, Bl. N2, Mioveni. Cursul a fost susţinut de către Emil Pravăț de la Serviciul de Ambulanţă Argeș, vice-preşedinte al PNL Mioveni. La acest curs au participat aproximativ 30 de tineri cu vârsta cuprinsă între 10 şi 35 de ani. La sfârşitul acestui curs participanţii au primit diplome de iniţiere în cazul acordării primului ajutor.

„Să acorzi primul ajutor în situaţia în care viaţa este pusă în pericol este un lucru important şi serios, pentru aceasta noi Tineretul Naţional Liberal împreună cu PNL Mioveni am ales să demarăm această acţiune care are rolul de a evidenţia importanţa cunoştinţelor de a acorda primul ajutor” ne-a declarat George Năstase preşedintele TNL Mioveni.

„TNL ALEGE VIAŢA” este un proiect pe care dorim să-l implementăm la nivel judeţean dat fiind faptul că un astfel de curs în localităţile din Argeş ar fi vital pentru locuitorii din judeţul nostru, ne-a mai comunicat George Năstase preşedintele TNL Mioveni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.