Ieri, social – democrații câmpulungeni au anunțat că își deschid larg ușile organizației locale pentru a-i sprijini pe absolvenții claselor a XII-a, care susțin examenul de Bacalaureat în luna iunie 2023, cu ore de pregătire suplimentară.  

Ce e drept există şi un proverb care spune că „niciodată nu e prea târziu”, deşi elevii ar fi primit un sprijin real în  aprofundarea materiilor de examen dacă o astfel de iniţiativă exista măcar cu o lună în urmă. Dar cum ar spune oricine „bine că se face” şi, mai mult, dacă e gratis: Să fie primit!

 „Educația TREBUIE să primeze!

🖌️ Meditații gratuite pentru BAC la sediul PSD Câmpulung!

 🖍️Profesorii social-democrați oferă și în acest an CONSULTAȚII GRATUITE pentru elevii care vor susține luna viitoare examenul maturității. Meditațiile vor avea loc săptămânal la disciplinele Limba română, Matematică, Istorie, Geografie, Chimie, Fizică, Informatică, Economie, Logică, urmând să fie incluse și alte materii dacă vor exista solicitări.

Cei care doresc să se înscrie gratuit la meditații pentru BAC sau doresc informații suplimentare pot apela numărul de telefon 0744313145 – Georgel Mădulărea – sau SMS la numărul de mai sus.

📍 Consultațiile GRATUITE vor avea loc la sediul PSD Câmpulung – Strada Republicii E574, Câmpulung Muscel, programul urmând să fie actualizat.”, este anunţul făcut de PSD Câmpulung pe propria pagină de Facebook.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.