Consilierul local Nicolae Dumitrescu: „Ţâroiu nu are contracandidat, n-are cine să-l învingă!”

Despre politica anului trecut şi viitoarele alegeri cu Nicolae Dumitrescu – consilier local PSD Câmpulung:

Ne puteţi face o scurtă sinteză a politicii anului 2018?

Nicolae Dumitrescu: „Un an eșuat datorită politicii imbecilă duse de către un președinte de etnie germană care nu are respect pentru cetățeni, acționând în multe cazuri împotriva intereselor acestora!”

Având în vedere că urmează doi ani electorali cum vedeţi anul 2019 din punct de vedere politic?

Nicolae Dumitrescu: „Dacă alianța de guvernare nu-l suspenda pentru a-i tăia elanul de stăpânul națiunii, nimic bun nu se va întâmpla! Este o ipoteză falsă ca o să fie victimizat şi-i va crește cota la prezidențiale! Dimpotrivă, pentru că lumea şi-a dat seama că este tătuca Statului paralel şi al “binomului” fără de care niciodată n-ar fi ajuns Preşedinte! Şi care dacă dispar, el devine un ilustru anonim! Acest pseudopreşedinte este cu mult mai nociv decât Băsescu! Şi asta pentru că la el patriotismul minim pe care trebuie să-l aibă un Președinte lipseşte total!

La nivel judeţean şi local s-a discutat despre listele de candidaţi pentru alegerile locale din 2020? Există şi alt favorit pentru a candida la funcţia de primar al municipiului Câmpulung în afară de dl. Liviu Ţâroiu?

Nicolae Dumitrescu: „Nu cunosc despre ce se întâmplă la județ! Aşa cum stau lucrurile acum, Ţâroiu nu are contracandidat, n-are cine să-l învingă! Nu am discutat asta la organizația municipală, dar cu siguranță dacă va dori, el o sa fie candidatul nostru! Şi repet, la momentul acesta nu are un adversar pe măsura! Să nu uităm că mai are şi aproape un an și jumătate de mandat, iar el va şti cum să-l valorifice ca să crească în șanse!”

Cum comentaţi lipsa de transparenţă a PSD Câmpulung? În contextual în care totul se află numai din zvonuri sau pe surse.

Nicolae Dumitrescu: „Aceasta întrebare revine de fiecare dată şi eu nu pot să răspund la ea! Dar pe de altă parte refuz să cred că dacă jurnaliștii ar solicita lui Ţâroiu sau lui Marin o întâlnire pentru comunicare,  vreunul ar refuza! Nici ei nu pot să facă mereu conferințe de presă, e şi demodat! Încercați individual şi sigur o să reușiți!”

Au fost stabiliţi candidaţii la europarlamentare? 

Nicolae Dumitrescu: „Din câte cunosc eu, nu. Şi apoi ăsta e o treabă mult mai complexă, nu sunt eu în măsură să fac aprecieri sau recomandări!”

Pe cine vedeţi ca şi câştigător al cursei pentru alegerile prezidenţiale 2019?

Nicolae Dumitrescu: „Cred că încă nu a ieşit la rampă candidatul cu cele mai mari şanse! Prevăd o surpriză, dar una plăcută nu ca aceea cu KWJ ! Până la urmă, oricine,  numai acesta nu, pentru că este clar o frână a națiunii române! Si apoi, hai să fim corecți,  nici măcar nu este un om cinstit, corect, ca dovadă sumedenia de dosare “spălate” de ciraci!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.