Consilierul local Cătălin Iosifescu: „Mulţumim tuturor celor care aţi ieşit la vot în comuna Stoeneşti, în special celor care aţi votat Klaus Iohannis!”

Preşedintele interimar al PNL Stoeneşti, consilierul local Cătălin Iosifescu, le mulţumeşte locuitorilor comunei pentru faptul că s-au prezentat, duminică, 24 noiembrie la vot pentru a-şi alege preşedintele:

„Mulţumim tuturor celor care aţi ieşit la vot în comuna Stoeneşti, în special celor care aţi votat Klaus Iohannis! Suntem încrezători ca lucrurile vor începe să meargă spre bine şi în comuna noastră chiar daca PSD-ul este încă votat de foarte mulţi locuitori ai comunei noastre. Vom face tot ce ţine de noi să schimbăm acest lucru! Deja se simte aerul schimbării prin faptul că majoritatea locuitorilor comunei Stoeneşti au înţeles că nu există numai PSD pe pământ. Este nevoie de o schimbare şi la nivel de comună, este nevoie de oameni noi şi de mai mulţi tineri interesaţi de viitor. Din opoziţie, de cele mai multe ori, ne-am luptat cu morile de vânt, reuşind doar într-o mică măsură să ne impunem punctele de vedere. Pentru a reuşi trebuie să fim uniţi şi să demonstrăm că nu este un lux să trăieşti civilizat”.

La Stoeneşti, unde primarul este social – democrat, comuna fiind bifată cu roşu intens la toate alegerile anterioare, Klaus Iohannis a obţinut 916 voturi, în timp ce Viorica Dăncilă a obţinut 865 de voturi.

O primă victorie a liberalilor din mediul rural, care au început să stângă rândurile şi să ia atitudine şi în Consiliul Local unde, deşi minoritari, au reuşit să impună mai multe proiecte pentru comunitate.

Unul dintre proiectele iniţiate de grupul PNL şi care a trecut de votul Consiliului Local Stoeneşti, este cel ce priveşte realizarea unui loc de joacă.

„Cu greu, am obţinut, într-un final, aprobarea Consiliului Local pentru realizarea unui loc de joaca pentru copii în satul Bădeni, punctul fosta primărie. Investiţia fi realizată în primăvară.

Cu privire la adăugarea sau înlocuirea a două leagăne cu tipul celui din imagine – nu au fost de acord!”, a precizat liderul interimar al liberalilor din Stoeneşti, Cătălin Iosifescu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.