În cadrul ședinței de joi a Colegiului Director Județean al PNL Argeș a fost votată moțiunea “PNL- Forța Dreptei”, a președintelui Partidului Național Liberal, Ludovic Orban. Astfel, 96% dintre liberalii argeșeni, membri ai CDJ, care au participat la ședință, s-au pronunțat pentru susținerea moțiunii lui Ludovic Orban la congresul partidului, din 25 septembrie.

Amintim că Argeșul a fost primul județ din țară în care președintele Ludovic Orban și-a prezentat moțiunea, pe 20 august, la Vila Florica. Momentul și locul nu au fost alese întâmplător, în acea zi împlinindu-se 157 de ani de la nașterea marelui om politic și de stat Ionel Brătianu, ocazie cu care Muzeul Național Brătianu a organizat un simpozion.

“Am citit cu atenție moțiunea președintelui Ludovic Orban și vă pot spune că este pe sufletul meu. Este vorba despre un liberalism national, axat pe susținerea capitalului și a producătorilor români. Ludovic Orban a fost întotdeauna alături de noi, este și va rămâne un prieten al Argeșului. Iar colegii din CDJ cu siguranță au apreciat acest lucru.
Cred că ce scrie în moțiunea <<PNL- Forța Dreptei>> este spre binele Partidului Național Liberal și al României. Cred că această moțiune cuprinde ceea ce Brătienii și-au dorit întotdeauna: o legătură între istorie, prezent și viitor. PNL este un partid care susține instituții fundamentale în societatea românească: Biserica, familia, satul românesc, cultura românească. Noi suntem un partid național liberal cu rădăcini adânci în istoria României, care s-a născut practic din specificul românesc și din tot ceea ce ne dă identitate și personalitate. Iar PNL trebuie să rămână ceea ce a fost din 1875 până astăzi, partidul care exprimă cu adevărat nevoile și speranțele poporului român și care se bate pentru apărarea intereselor fundamentale ale României”, a declarat președintele PNL Argeș, Adrian Miuțescu.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.