Codruț Matei de la Republicani, prezent la Conferinţa “România de Dincolo de Graniţe” de la Roma

De Ziua Românilor de Pretutindeni, Partidul Republican a fost alături de românii din diaspora la conferința dedicată identificării de soluții la problemele cu care aceștia se confruntă.

Vicepreședintele Codruț Matei a transmis românilor prezenți la eveniment că sunt parte a unei Românii în care fiecare cetățean este la fel de important și trebuie să beneficieze de aceeași atenție și sprijin din partea statului său.

Românii din diaspora sunt o resursă umană extraordinară. De forţa și energia lor, de curajul şi experienţa lor căpătate pe alte meleaguri am avea o mare nevoie pentru a cunoaşte o nouă înflorire a statului român.

Românii care au părăsit țara se vor întoarce acasă doar dacă li se vor oferi perspective concrete privind deschiderea unei afaceri sau găsirea unui loc de muncă avantajos.

Cea de-a doua ediție a Conferinţei “România de Dincolo de Graniţe” dedicată românilor din diaspora şi organizată de Alianța pentru Unirea Românilor – AUR a avut loc duminică, 28 Mai, la Roma, în Italia.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.