Clubul Oamenilor de Afaceri Liberali este o structură internă a PNL, care are drept scop susținerea capitalului românesc, consolidarea economiei de piață, promovarea și apărarea intereselor legitime ale oamenilor de afaceri din România. La nivelul județului Argeș, Clubul funcționează în cadrul PNL și reprezintă interfața COAL național cu mediul de afaceri argeșean. Clubul cuprinde membri ai partidului si simpatizanți, care activează în sfera întreprinderilor mici şi mijlocii sau în mediul de afaceri, dar și cetățeni care îmbrățișează ideile liberale și activează în diferite business-uri.

Scopul nostru este să construim, la nivel local, o structură solidă axată pe principii liberale la care să adere oameni de afaceri din Argeș și organizații de profil care susțin și promovează mediul de business. Prin dezbateri, întruniri, analize și conferințe, dorim să elaborăm propuneri și strategii de dezvoltare a mediului de afaceri și să punem bazele unei comunicări constructive între politic și economic. De aceea, urmărim să angrenăm în viața politică oameni de afaceri deschişi către ideile liberale și totodată să aplicăm în acțiunea politică mentalitatea din top managementul companiilor.

Un principiu fundamental al liberalismului este susținerea liberei-inițiative și a independenței antreprenorului, în așa fel încât fiecare individ să-și atingă potențialul și fiecare companie să evolueze sănătos pe bazele capitalismului modern. Astfel, Clubul Oamenilor de Afaceri Liberali din Argeș își propune:

  • să susțină brandurile și investițiile companiilor locale,
  • să consolideze economia județului Argeș,prin sprijinirea întreprinderilor mici și mijlocii,
  • să atragă noi investitori în județ și să mențină actualii investitori,
  • să promoveze și să apere interesele legitime și reputația oamenilor de afaceri argeșeni,
  • să asigure o comunicare corectă între companiile din județul Argeș și instituțiile de resort.

Desigur, nu am inventat noi roata în privința asociațiilor oamenilor de afaceri și avem în Argeș organisme care susțin mediul de business local și cu care sper să colaborăm cât mai curând.Din poziția de Club al oamenilor de afaceri liberali vrem să aducem alături de noi elitele mediului de afaceri, profesiile liberale,să educăm membrii PNL în domeniul vieţii democratice, economiei de piaţă libere şi al liberalismului și să convingem cât mai mulți oameni de afaceri asupra necesității de a se implica activ ]n viața politică. Un prim pas, în viitoarele noastre acțiuni, este să promovăm brandurile locale, create și dezvoltate de argeșeni”, a declarat Cătălin Andrei, președinte interimar al Clubului Oamenilor de Afaceri Liberali din Argeș.

Departamentul de Comunicare al PNL Argeș

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.