Astăzi, Mircea Andrei, în calitate de secretar general al PER şi din noua sa postură de preşedinte al ecologiştilor argeşeni, a prezentat candidatul pentru primăria Piteşti.

Aspirantul la funcţia de primar al municipiului reşedinţă de judeţ, din partea PER, este fostul preşedinte al ALDE Piteşti, Cătălin Gherzan.

„În primul rând vă mulțumesc frumos, pentru încrederea acordată! Sunt un om de construcție, iar faptul că ALDE a făcut implozie a fost o responsabilitate a Centrului. Am ales să mă alătur echipei Partidului Ecologist pentru că, fiind un om de construcție, mă aştept să construim împreună. Am ales să intru în PER, pentru că sunt ecologist, pentru că ecologism înseamnă curățenie, aer curat. România este a 40-a țară din lume cea mai poluantă și a opta din Europa, iar Piteștiul este al zecelea oraș din țară cu un grad foarte mare de poluare. Eu sunt și managerul unei instituții de învățământ particulară și cred că trebuie să ne educăm copiii să construiască doar în concordanță cu natura. Încă o dată, mulțumesc pentru încredere. Sper ca, alături de dumneavoastră, să facem o echipă puternică!”, a precizat Gherzan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.