Angajați ai Primăriei Pitești, directori de instituții din subordinea Consiliului Local Pitești, directori de servicii și salariați ai acestor instituții sunt folosiți de către PSD în campania electorală. Oricine are dreptul să susțină un partid politic și să se implice, însă vorbim despre  folosirea acestor oameni în timpul programului de lucru! Este inadmisibil ca oameni plătiți să administreze orașul nostru să abandoneze responsabilitățile față de cetățeni și de fișa postului,pentru a munci în folosul unui partid politic!

În timpul programului de lucru, prin cartierele Piteștiului, candidatul PSD Cristian Gentea este însoțit constant de directorii societăților ,,Apă Canal”, ,,Termo Calor Confort”, Publitrans, Salubritate 2000 sau Poliția Locală. Lor li se adaugă în mod constant șefi de servicii din Primăria Pitești, ba chiar și angajați ai Institutului de Cercetări Nucleare. Nici conducerea FC Argeș nu a fost lăsată să se ocupe de sportul piteștean, fiind angrenată în acțiunile electorale ale PSD.

Social-democrații fac acest lucru în dispreț total față de piteșteni, postând în mediile de socializare fotografii care, fiecare în parte, reprezintă un auto denunț pe care instituțiile abilitate ar trebui să-l ia serios în calcul.

PNL Pitești cere PSD să lase oamenii să facă treaba pentru care sunt plătiți! Responsabilitatea lor este față de cetățeni, nu față de un partid politic. PSD nu este angajator, nu-i plătește din buzunarul său ca să presteze servicii de campanie. Oamenii sunt plătiți din bani publici, iar ceea ce face PSD este nu doar imoral, dar și ilegal.

De asemenea, rugăm PSD să nu mai intimideze angajații Primăriei Pitești și ai instituțiilor din subordine, pe care îi minte că, dacă noi vom veni la conducere, îi vom da afară. PNL își propune să se folosească de experiența tuturor angajaților și să-i profesionalizeze în mod constant, pentru a le oferi cetățenilor servicii la standardele pe care le merită.

Suntem convinși că oamenii vor pedepsi la vot astfel de atitudini demne de Evul Mediu și că inclusiv angajații Primăriei Pitești, care probabil că azi se tem pentru locul lor de muncă dacă nu execută ordinele pe linie de partid, vor da un vot pentru demnitatea care astăzi le este călcată în picioare.

Foto sursa Facebook – Cristian Gentea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.