Partidul condus de Călin Popescu Tăriceanu şi-a strâns rândurile şi la Câmpulung, unde echipa condusă de Florin Bivol a reuşit să primească susţinerea candidaţilor pentru alegerile locale. Urmează ca în perioada imediat următoare să fie prezentată şi lista propusă pentru Consiliul Local al Municipiului Câmpulung, în condiţiile în care candidatul pentru funcţia de primar a fost stabilit în persoana câmpulungeanului Florin Bivol.

„Permanent am fost prezenţi în mijlocul câmpulungenilor, a celor care s-au născut, trăiesc şi iubesc această urbe şi plaiurile muscelene!
Echipa ALDE Câmpulung doreşte să aducă oraşului pitorescul şi renumele de altădată. Este în joc prestigiul nostru si mândria noastră, urmași ai celor ce s-au jertfit pentru acest pământ.
Trebuie să fim solidari, să simţim că ne suntem alături unii altora, motiv pentru care vă invităm ca în această perioadă de criză economică şi sanitară, o perioadă în care drepturile şi libertăţile cetăţeneşti ne sunt călcate în picioare, din păcate chiar de către cei care ne conduc, să participaţi la fel de activ şi pe paginile noastre de socializare unde puteţi să vă exprimaţi în continuare sugestiile, ideile, opiniile, pentru un viitor decent şi o societate sănătoasă!
Condiţia este să fim uniți, să cooperăm, să avem cât mai dese consultări privind problemele ce le întâmpinăm, situațiile în care putem ajunge, să fim o comunitate monolit, să ne cunoaştem, să ne știm nevoile şi să ne putem apăra. Acestea presupun respect, încredere reciprocă şi muncă în echipă. Le mulțumesc câmpulungenilor pentru felul în care am fost primiţi în aceste zile premergătoare campaniei electorale. Le mulţumesc câmpulungenilor pentru susţinere şi pentru ideile pe care ni le-au împărtăşit. Sunt sigur că cele mai bune soluţii le vom găi numai împreună, numai într-o echipă puternică. Un arbore falnic creşte doar cu rădăcini puternice şi adânci!”, ese mesajul transmis de către Florin Bivol – președinte al ALDE Câmpulung din postura de candidat pentru funcţia de primar al municipiului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.