La nivel de Câmpulung, Partidul Alianța Liberalilor și Democraților pare a fi organizaţia cu cea mai mare activitate, în situaţia în care este prima şi singura formaţiune politică locală care şi-a anunţat pe Facebook candidaţii pentru alegerile locale din 2020. Deşi, în interiorul organizaţiei, apele sunt extrem de tulburate de către preşedintele Florin Bivol, omul autoimpus la cârma ALDE Câmpulung şi care se laudă pe unde poate că este susţinut îndeaproape chiar de însuşi prietenul său Călin Popescu Tăriceanu.

Pentru a arăta că este foarte interesat de viitorul ALDE Câmpulung şi că ţine la imaginea partidului, liderul local a anunţat, tot numai pe Facebook, că organizaţia pe care o conduce are un nou sediu de partid într-un local al cărui spaţiu îi aparţine persoanei nominalizate pentru a candida din partea Alianţei la fotoliul de primar al municipiului de la poalele Mateiaşului.

Totul în condiţiile în care, ALDE Câmpulung deţine deja un spaţiu, ca sediu de partid, în incinta „clădirii plantelor”, aşa cum este cunoscută pe plan local clădirea din strada Fraţii Goleşti nr. 1  aflată în administrarea Consiliului Judeţean Argeş. Sediu pentru care preşedintele ALDE Argeş, Simona Brătulescu, a făcut cerere către Consiliul Judeţean, încă de la începutul acestui an, să le fie închiriat un spaţiu pentru organizaţia de la Câmpulung. Cerere aprobată în şedinţa aleşilor judeţeni din luna august a.c..

Foto cu noul sediu sursa Facebook – Florin Bivol.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.