PNL ARGEȘ susține demersul Comisiei de Cultură, Culte și Minorități a PNL de a cere demisia ministrului Culturii Daniel Breaz.

„Rea voință, incompetență, necunoașterea legii – toate sunt cuprinse într-un singur nume: Daniel Breaz. Prin felul rușinos în care a ajuns să trateze administrația culturală, precum și domeniul în ansamblul său, acest Ministru al Habarnismului ne-a adus în situația în care demisia se impune de urgență.” – se arată în comunicatul de la București.

La rândul său, președintele PNL Adrian Miuțescu susține că se solidarizează cu oamenii de cultură din țară și că nici în județul Argeș lucrurile nu stau mai bine.

Iată ce declară președintele PNL Argeș, Adrian Miuțescu:

„Sunt alături de oamenii de cultură din București și din țară. Regret că un ministru incompetent a adus lucrurile la acest stadiu și îi reamintesc că, fără cultură, un popor este în derivă.

Pe de altă parte, aș mai spune că, în calitate de consilier județean, știu foarte bine că instituțiile de cultură ale județului Argeș au niște bugete mari din care sunt salarizate cu zeci de milioane pe lună persoane care nu performează pentru cultura locală. Nicăieri în țară nu s-a auzit de vreun program cultural județean argeșean care să-i determine pe oamenii din alte județe să vină aici și să consume cultură. Cel mai adesea, în județul Argeș cultura ia forma propagandei politice, pe sume mari, iar asta ne deranjează.

Păcat că pentru anumite zone din cultura națională tăierile bugetare au devenit regula, în timp ce alte instituții locale au bani, dar nu-i folosesc eficient”.

Departamentul de Comunicare al PNL Argeș

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.