Guvernarea PSD n-a bifat niciun mare proiect de dezvoltare pentru România. Singurele demersuri prin care partidul roşu a reţinut atenţia populaţiei sunt lupta surdă pentru schimbarea legilor justiţiei şi mărirea salariilor pe care le primeşte o anumită categorie de bugetari.

Preşedintele PNL Argeş, Adrian Miuţescu a declarat: „Nu putem abandona totul pentru a lăsa PSD să facă ce ştie mai bine, adică dezastru! PNL, prin Biroul Executiv, a decis că anumite aspecte au nevoie de reglementare aşa că a făcut o listă a celor mai importante probleme care trebuie să intre urgent în dezbatere. Iată despre ce este vorba:

  1. Aprobarea raportului privind starea economiei și elaborarea de către Comisia de buget și finanțe a partidului a unui proiect de buget alternativ pentru 2019 care să ducă la reducerea inflației și a dobânzilor bancare.
  2. Solicită dezbaterea în regim de urgență a prevederilor normative pentru liberalizarea transportului rutier de persoane care în actualele condiții riscă să paralizeze România în perioada următoare.
  3. Solicită Birourilor Permanente Reunite ale Parlamentului sesizarea Comisiei de la Veneția privind ordonanțele de modificare a legilor Justiției și asistența experților europeni la dezbaterile pe modificările Codurilor penale.
  4. Aprobarea proiectului de lege inițiat de Partidul Național Liberal pentru transpunerea în legislația națională a recomandărilor Comisiei de la Veneția privind modificările adoptate la legile Justiției.
  5. Aprobarea și depunerea solicitării de revocare a lui Victor Ciorbea din funcția de Avocat al Poporului.
  6. Susține în cadrul negocierilor dintre Parlamentul European și Comisia Europeana privind bugetul european pentru 2019 alocarea a 50 milioane de euro pentru fermierii afectați de pesta porcină”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.