ADRIAN MIUȚESCU: „PNL ARGEȘ FACE UN APEL CĂTRE TOATE FORȚELE POLITICE! HAIDEȚI SĂ ÎNCETĂM ATACURILE NEJUSTIFICATE!”

„CONSENSUL NE VA AJUTA SĂ TRECEM CU BINE PESTE EPIDEMIA DE CORONAVIRUS!

Într-o perioadă în care sănătatea și, uneori, chiar viața oamenilor este amenințată de Coronavirus, toți membrii PNL Argeș fac un apel către colegii din politică, indiferent de partidul pe care îl reprezintă, să oprim cu toții atacurile la persoană și declarațiile politicianiste. Cu toții facem politică având unul și același scop: îmbunătățirea vieții cetățenilor. Da, credem în ideologii diferite. Da, avem perspective diferite. Aceste diferențe pot genera, uneori, discuții în contradictoriu și polemici. Nu mai este, însă, cazul să exagerăm. Realitatea ne arată tuturor că ființa umană este fragilă și, în aceste momente, consensul ajută mai mult decât tensiunile. Avem un singur obiectiv: depășirea epidemiei cu Coronavirus. Sănătatea populației este mai presus de politica făcută din cuvinte. Împreună putem lupta pentru a nu ajunge într-o situație critică.

Președintele PNL Argeș, Adrian Miuțecu a declarat: ”Facem un apel către toate forțele politice să nu mai atace instituțiile statului care și-au asumat răspunderea de a limita împrăștierea virusului și vindecarea celor care, din nefericire, s-au îmbolnăvit. Guvernul, prefecturile, instituțiile de forță ale statului, spitalele etc. nu acționează în dauna cetățenilor, ci în interesul acestora.  Ludovic Orban își asumă guvernarea în aceste momente de criză, cu determinare și responsabilitate. Ca liberali, suntem alături de el și susținem deciziile guvernamentale. Nu este simplu. Și, mai ales, nu este loc pentru eșec. Dar pentru a reuși să limităm numărul de victime ale Coronavirusului, cuvântul cheie este: solidaritate! Noi, ca oameni politici, indiferent de partidul din care facem parte, trebuie să diseminăm exclusiv informații oficiale, să echilibrăm populația, să anulăm tensiunile sociale nejustificate și să limităm panica.”

Minciunile, dezinformările și atacurile politice nejustificate nu vor avea decât efecte negative!

Le mulțumim tuturor colegilor din politică pentru cooperare și îi asigurăm pe cetățeni că sănătatea societății este, pentru noi, mai importantă decât orice!”, este mesajul transmis de liderul liberalilor argeşeni.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.