ADRIAN MIUȚESCU: „NICI PRIMARII PSD NU MAI AU ÎNCREDERE ÎN PSD!”

„Primarii din România sunt sătui de minciunile PSD. Nici măcar  primarii social-democrați nu-și mai suportă partidul!”

Primarii sunt revoltați de atitudinea ministrului Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici, în ceea ce privește bugetul pe care urmează să-l primească de la guvern.

Începând cu edilii de comună până la cei de municipiu, aceștia susțin că au fost păcăliţi de ministrul de Finanţe. În urma unor înțelegeri semnate între asociațiile pe care le reprezinată și ministru, se vor pierde 200 de lei pe cap de locuitor. Adică, potrivit primarilor, se semnează un document cu 1.200 de lei pe comună, pe cap de locuitor şi vin prin bugetul de stat doar 1.000 de lei pe locuitor. Aici nu mai suntem în zona minciunii – spun primarii – este mai mult decât minciună.

Evident că Teodorovici neagă că din cauza lui s-ar fi produs acest lucru.

Iată ce declară Teodorovici: ”Anul trecut, primăriile au avut 700 de lei pe cap de locuitor şi anul acesta sunt 1.000 de lei pe cap de locuitor, dar nu mai puţin de 2 milioane de lei pe comună. O să invit cele patru structuri asociative, dacă nu chiar mâine sau cel târziu miercuri la o discuţie legată de buget pe cheltuielile pe partea socială, ca să clarificăm, încă o dată, toate aceste lucruri şi alte elemente pe care dânşii le au de adus în discuţie, nu neapărat pe partea de finanţe, în general, ca să ştim exact.”

Președintele PNL Argeș, Adrian Miuțescu a punctat pe această temă afirmând că nici primarii PSD nu mai au încredere în PSD: ”Guvernul PSD ne-a învățat cu minciuni la foc automat. Începând cu minciunile mari că vor face autostrăzi și spitale până la cele banale privind alocarea de fonduri către comune și orașe. Nici primarii PSD nu mau au încredere în PSD! Și asta pentru că orice primar, înainte de toate, are o datorie față de comunitatea care i-a dat votul și l-a mandatat să aibă în grijă treburile publice!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.