În cadrul organizaţiilor Partidului Naţional Liberal se desfăşoară sondaje interne pentru stabilirea candidaţilor la funcţiile de primar. Duminică, la Mioveni a avut loc Adunarea Generală a organizaţiei orăşeneşti la care au participat, în calitate de invitaţi, şi preşedintele PNL Argeş Adrian Miuţescu, deputatul Dănuţ Bica şi preşedintele PNL Piteşti Marius Postelnicescu.

„Am răspuns pozitiv invitației de a participa la Adunarea Generală a organizației locale PNL Mioveni, echipă condusă de doamna Argentina Culcuș.

Alături de mine au fost deputatul PNL de Argeș Danut Bica, președintele PNL Pitești Marius Postelnicescu, și consilierii locali PNL Mioveni Fîlfanescu Sorin, respectiv George Năstase.

Organizația locala PNL Mioveni se află în plin proces de desemnare a celui mai bun candidat pentru alegerile locale, precum și a echipei de consilieri, alături de care îmi doresc din tot sufletul, să câștige alegerile în orașul Mioveni.

Mult succes în alegeri, sunt alături de organizația Mioveni în toate acțiunile pe care le veți avea în perioada următoare!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.