ADRIAN MIUȚESCU: “DOAMNA GORGHIU FACE PRESIUNI SĂ SCHIMBE ȘI ALȚI DIRECTORI. NU PUTEM ÎNSĂ SĂ FACEM EXECUȚII ÎN PNL!”

Președintele PNL Argeș, deputatul Adrian Miuțescu, consideră că lupta pentru funcții în cadrul partidului a depășit limita decenței și îi invită pe colegii care își doresc să conducă să demonstreze de ce sunt în stare în viitoarele campanii electorale. De asemenea, președintele filialei argeșene a susținut la postul Super TV că, după ce a cerut insistent demiterea inspectorului școlar general, Liliana Murguleț, în baza unor acuzații nereale, senatorul Alina Gorghiu încearcă acum demiterea șefei Administrației Județene a Finanțelor Publice Argeș.

“Am avut o reacție la demiterea nedreaptă și mincinoasă din funcția de inspector școlar general a doamnei Liliana Murguleț, pentru că trebuie să aibă câștig de cauză argumentele și informațiile adevărate.

Mai aveam informații, de la alți directori PNL, că doamna senator Alina Gorghiu face presiuni asupra miniștrilor din Guvernul României pentru a-i demite pe colegii din tabăra lui Ludovic Orban. Această informație o am inclusiv de la doamna director Georgeta Iliuță, de la Administrația Județeană a Finanțelor Publice Argeș.

La moțiunea de cenzură, când l-am salvat pe dl premier Cîțu, stând în bancă și nevotând, am avut informații că se fac presiuni pentru schimbarea doamnei Iliuță din funcția de director al AJFP Argeș. Noi nu putem să facem demiteri și execuții în PNL! Astfel de lucuri sunt împotriva principiilor noastre, liberale. Fiind senator, nu poți să insiști să-ți dai jos colegii din funcțiile pe care le dețin, doar pentru că nu sunt cu tine în competiția internă.

Trebuie să se renunțe la bătălia politică pe funcții. Eu nu i-am văzut pe ăștia care se bat acum pentru funcții de președinți în campaniile electorale. Dintre cei care au candidat și au pierdut la Pitești, de exemplu, mai mult de jumătate nici nu știu cine sunt, de unde au apărut, dar vor funcții în partid! Haideți la treabă, să vă văd în campaniile electorale,veniți încă 4 ani și munciți alături de noi, după care, dacă lăsăm ceva în urmă, poftiți să conduceți dvs Partidul Național Liberal”- a declarat la Super TV președintele PNL Argeș, Adrian Miuțescu.

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.