Primarul orașului Mioveni a anunțat că începând de mâine, 14 iulie a.c., absolvenții de liceu care nu au reușit să ia nota de trecere la examenul de Bacalaureat au posibilitatea de a face meditații gratuite.

”Meditații gratuite pentru BAC!

Administrația locală a orașului Mioveni în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Argeș vin în sprijinul absolvenților de clasa a XII-a din Mioveni, care se pregătesc pentru sesiunea de toamnă a examenului de Bacalaureat.

Începând cu data de 14 iulie și până pe 11 august, profesori voluntari vor oferi în mod gratuit sesiuni de pregătire la disciplinele de examen – limba română, matematică, biologie, etc.

Cursurile se vor organiza de două ori pe săptămână, în intervalul orar 12.00 – 16.00, la Centrul Cultural Mioveni.

Proiectul educațional “BAC pentru TINEri” a fost încheiat între primăria orașului, IȘJ Argeș, Liceul Teoretic “Iulia Zamfirescu”, Liceul Tehnologic Construcții de Mașini Mioveni și Centrul Cultural, cu scopul de a oferi o șansă în plus la promovarea Bacalauratului pentru elevii care nu au reușit în sesiunea precedentă.

Informații la tel. 0733100998.

Vă așteptăm!”, este anunțul făcut de Ion Georgescu, primarul orașului Mioveni.

De subliniat că la nivelul județului Argeș, rata de promovare a sesiunii de vară a Bacalaureatului 2022, pentru absolvenții clasei a XII-a, este de 76.81%, fapt pentru care un astfel de proiect ar fi fost bine venit la nivelul întregului județ. Însă, probabil, este nevoie de mai multă implicare atât din partea autorităților locale, cât și din partea IȘJ Argeș. Pentru că, inevitabil, ne punem întrebarea: ”De ce la Mioveni este posibil și, spre exemplu, la Câmpulung nu?”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.