VIDEO! Şoferii de maxi – taxi sfidează orice reguli!

Deşi, recent, a avut loc un accident ce a pus în pericol vieţile a peste zece pasageri mulţi dintre şoferii de maxi taxi n-au nici un fel de restricţii în trafic. Pentru ei, după cum bine se poate vedea şi în materialul video primit de la un cititor, Codul Rutier este cu totul altul. Adică, au voie să treacă pe culoarea roşie a semaforului, să facă depăşiri de coloane de maşini, să depăşească pe linie continuă şi, chiar, pe marcajul pietonal.

Alte comentarii nici că îşi au locul în context date fiind imaginile, dar şi realitatea de zi cu zi de pe DN 73, Câmpulung – Piteşti şi retur.

Pentru astfel de imagini, proprietarul firmei de transport persoane de pe această rută ne-a ameninţat cu judecata, ba chiar ne-a acuzat că suntem plătiţi de concurenţă pentru a-i strica imaginea.

Însă, noi, ca jurnalişti, suntem de părere că materialele video, fotografiile elocvente sau comentariile participanţilor la trafic şi cele ale călătorilor cu maxi – taxi sunt cele ce reflectă realitatea. Iar materialele de presă pe care noi le prezentăm nu fac decât să tragă un semnal de alarmă asupra unor potenţiale accidente ce s-ar putea transforma în reale tragedii. Totul din inconştienţa unor persoane ce n-au reguli.

 

1 COMENTARIU

  1. deasta sunt atatea accidente ine il tine pe fitofagu asta in brate ?fratilor de nu iau politistii masuri chiar asa de fiecare data vedem si ne minunam sau simtim pe pielea noastra rusine domnule Fitofagu!!! dar pana cand o sa se mai poata oare:??? sa se tina ineva de apul lor fratilor ca sunt un pericol public soferii lui!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.