Video! Descinderi la o cofetărie din Câmpulung într-un dosar în care mai multe persoane sunt suspectate de trafic de minori și trafic de droguri de risc!

La primele ore ale dimineţii de joi, 05 septembrie 2019, polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, sub coordonarea unui procuror din cadrul DIICOT  – S.T. Pitești, cu sprijinul jandarmilor din cadrul I.J.J. Argeș, au efectuat 9 percheziții domiciliare pe raza municipiului Câmpulung, la domiciliile a 8 persoane bănuite de săvârșirea de infracțiuni de trafic de minori și trafic de droguri de risc.

„Din cercetări, polițiștii au stabilit că, din 2018, până în prezent, cei în cauză ar fi determinat 2 minore să practice prostituția.

Totodată, aceștia ar fi oferit minorelor diferite tipuri și cantități de droguri, atât în schimbul unor sume de bani, cât și în schimbul oferirii de servicii sexuale.

De asemenea, polițiștii au stabilit că persoanele vizate ar fi comercializat droguri și altor persoane din municipiul Câmpulung.

33 persoane, printre care și martori, vor fi conduse la sediul poliției pentru audieri.

Acțiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.”, este ceea ce a fost precizat oficial de către IPJ Argeş.

Descinderi au avut loc în Câmpulung în mai multe locaţii printre care şi în zona Blocului 17 din Cartierul Vişoi, strada Emil Gârleanu, dar şi la locuinţa şi biroul patronului câmpulungean Ion Grozavu, administratorul firmei SC Fortex SRL, cel care deţine o cofetărie şi un restaurant, dar şi o bună parte din fostul Hotel Regal.

Sursa video IPJ Argeş. Video în care oamenii legii intră la primele ore ale dimineţii în Cofetăria din strada Republicii, Câmpulung.

CITEŞTE ŞI: 

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.