Încă de acum doi – trei ani, redactorii ZiarExclusiv.info şi-au pus mari semne de întrebare privind proiectul RO-NET, iar în vara anului trecut au prezentat pe larg sesizarea publică pe care un câmpulungean o făcea către toate instituţiile statului cu privire la implementarea „fantomatică” a megaproiectului RO-NET. Un proiect de peste 85,5 milioane de euro ce acum se află în atenţia procurorilor de la DIICOT. Asta după ce un cetăţean din Câmpulung a sesizat cazul în mai mult de 300 de pagini, şi pe Internet, dar şi la toate forurile naţionale şi internaţionale. Putând spune aici că sesizări privind implementarea marelui proiect RO-NET au ajuns şi la Uniunea Europeană, la ambasadorul Americii la Bucureşti, dar şi toate instituţiile statului român.

Totul aflându-se în detaliu pe un site dedicat proiectului RO-NET http://frauda-ro-net.com/ro_RO/

La începutul săptămânii trecute, HotNews.ro a scris în exclusivitate, că procurorii DIICOT au solicitat Ministerului Comunicaţiilor o serie de informaţii şi documente legate de implementarea reţelei de Internet de mare viteză RO-NET, informaţie ce, ulterior, a fost confirmată şi de către reprezentanţii Ministerului Comunicaţiilor.

Cu alte cuvinte, după ce câmpulungeanul s-a plimbat de la uşile DIICOT la cele ale DNA, într-un final procurorii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de constituire de grup infracțional organizat și delapidare, reținându-se existența unui grup de persoane constituite cu scopul de a prejudicia interesele Ministerului Comunicațiilor și implicit ale statului român, lucru ce se arată în Ordonanța DIICOT,  document obținut de HotNews.

CITEŞTE ŞI: https://www.ziarexclusiv.info/actual/judetean/un-argesean-sesizeaza-catre-dna-furtul-84-de-milioane-de-euro-din-proiect-ro-net-printr-o-plangere-penala-de-332-pagini/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.