Luni, 22 iunie 2020, un angajat al unei reţele de cablu şi-a pierdut viaţa după ce  a suferit un accident în timp ce se afla la o instalare la o casă de vacanţă din în satul Sătic, comuna Rucăr.

Potrivit mai multor surse, un tavan s-a prăbuşit în timp ce omul instala un echipament în podul unei cliente din zona Săticul de Sus.

Conform fişei întocmite de inspectorii de securitate în muncă, bărbatul amplasa un echipament CATV în podul respectivei case. La un moment dat, colegul său de echipă, ce se afla în curtea casei împreună cu proprietara, a auzit un zgomot puternic şi a intrat imediat în casă unde a văzut tavanul prăbuşit şi pe colegul său plin de sânge cu mai multe lovituri în zona capului. Echipajul de salvatori sosit la faţa locului nu a mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa operatorului CATV.

Declarat ca accident de muncă se aşteaptă rezultatul necropsiei pentru a se stabili cu exactitate cauza decesului.

Potrivit datelor primite de la ITM Argeş „momentan nu s-a stabilit dacă cauza decesului a fost datorată căderii de la înălţime sau dacă căderea a fost provocată de un infarct miocardic”.

Bărbatul, B.G., în vârstă de 52 ani, era din Câmpulung, căsătorit şi angajat al RDS-RCS, în funcţia de operator reţele de telecomunicaţii în cadrul Departamentului Instalări.

Ceea ce pune o serie de semne de întrebare este liniştea din jurul nefericitului eveniment şi faptul că încă dinainte de a ieşi un certificat medico – legal ITM-ul pare să ştie cauza decesului… un infarct care, culmea, a dus la prăbuşirea unui tavan cu tot cu angajatul „de la Cablu”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.